|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συνέχαμε........ Sent από δώ.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Matala Beach Festival 2013! Today is life. Tomorrow never comes
ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ
|
|
|||
|
|||
Από το σημερινό μας παρεάκι
Απο την αναχώρηση Και του χρόνου κοπέλια να είστε καλά Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
ΧΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙ...
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι!
Όλα τέλεια πρέπει να ήτανε, μοναδική εμπειρία! Και του χρόνου να είστε καλά να ξαναπάτε, ίσως καταφέρω να έρθω και εγώ! Last edited by Markas; 26-06-2013 at 00:48. |
|
|||
|
|||
Αν περιμένετε φωτορεπορτάζ από συνηθισμένα μου θα απογοητευτείτε! Ας ερχόσασταν να το ζούσατε!!!
Καμιά 50αριά φωτογραφίες τράβηξα όλες κι όλες. Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν σε θέση να βγάλω την μηχανή από την θήκη της την περισσότερη ώρα και απλώς απολάμβανα τις λίγες μέρες ξεγνοιασιάς που είχα! Πήγα δουλειά σήμερα κι ακόμα το μυαλό μου το είχα - και θα το έχω για πολύ καιρό ακόμα - στο μαγικό αυτό μέρος... Κάποια στιγμή θα δω τις φωτογραφίες και θα ανεβάσω κάποιες. Για την ώρα θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τα εί(ή)π(ι)αμε παρέα αλλά και αυτούς που παρόλο που ξέρω πόσο το ήθελαν δεν κατάφεραν να έρθουν τελικά. Εμείς θα είμαστε εκεί και του χρόνου! Last edited by yns; 22-07-2013 at 01:21. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=yns;914733]Αν περιμένετε φωτορεπορτάζ από συνηθισμένα μου θα απογοητευτείτε! Ας ερχόσασταν να το ζούσατε!!!
Καμιά 50αριά φωτογραφίες τράβηξα όλες κι όλες. Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν σε θέση να βγάλω την μηχανή από την θήκη της την περισσότερη ώρα και απλώς απολάμβανα τις λίγες μέρες ξεγνοιασιάς που είχα! Πήγα δουλειά σήμερα κι ακόμα το μυαλό μου το είχα - και θα το έχω για πολύ καιρό ακόμα - στο μαγικό αυτό μέρος... Κάποια στιγμή θα δω τις φωτογραφίες και θα ανεβάσω κάποιες. Για την ώρα θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τα ήπ(ι)αμε παρέα αλλά και αυτούς που παρόλο που ξέρω πόσο το ήθελαν δεν κατάφεραν να έρθουν τελικά. Εμείς θα είμαστε εκεί και του χρόνου! [/QUOTE Αμην Γιαννη. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ όλη τη παρέα για το ασύστολης κραιπάλης hippy 4ήμερο!
Special thanks to: Vassilis (kyma too) for the "airport pick up sevice" and the frozen raki... Giannis (yns) for the frozen beers, the umbelliferous space and the camping equipment! Eftihis, Takis04 and Nikos (Hector)for the amazing and unstoppable -more than 80 dishes- goodbye rakomeze!!! Today is life! ...tomorrow never comes. Last edited by Eftixis; 27-06-2013 at 02:06. |
|
|||
|
|||
Ζηλευωωωωω!! με την καλη εννοια!!1 Ενα μεγαλο μπραβο στη παρεα
|
|
|||
|
|||