|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
καλησπερα το καταστημα -netphone- δαβακη 66 καλλιθεα. στα μελη του forum κανει
την προσφορα στα interphone και ποιο συγκεγκριμενα f3-http://www.netphone.gr/interphone_f3_52.html στα 152 ευρω, και στο f4 NETPHONE, Interphone F4 στα 260 ευρω με φπα. και μονο για τα ενεργα μελη του φορουμ. για πληροφοριες καλεστε 210-9511142 κριση ειναι και θα περαση.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω σαν επαγγελματίας δεν μπορώ να προσφέρω σε τιμές,κάτι,αλλά ίσως μπορώ σαν ιδιώτης.Αλλά,θέλω να στείλω με pm στον Αρκά,να μου πει πρώτα αν γίνεται και αν πρέπει να μπει στο forum.... |
|
|||
|
|||
Με τη σειρα μου και εγω να κανω την προσφορα μου η οποια αφορα κυριως επαγγελματιες :
-20% σε χαρτινες τσαντες και δωρεαν μεταφορικα για Αθηνα-Θεσ/νικη. πληροφοριες και στοιχεια επικοινωνιας : www.oikopak.net Last edited by kwstas; 16-03-2011 at 01:19. |
|
|||
|
|||
Όπως σας είχα υποσχεθεί, ήρθα τελικά σε συννενόηση με τη διοίκηση του Marketing του ηλεκτρονικού καταστήματος U το οποίο ανήκει στον Όμιλο Info-Quest, έτσι ώστε να εκδίδονται Newsletters με προνομιακές τιμές ειδικά για τα μέλη του GSForum !!
Τα Newsletters θα ανεβαίνουν 2 φορές το μήνα και θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένα είδη. Όπως θα δείτε στο Newsletter, υπάρχουν κάποια κουπόνια τα οποία θα πρέπει να εισαχθούν στο U τη στιγμή της αγοράς, έτσι ώστε να επιτευχθεί η έκπτωση. Η ισχύς του παρόντος Newsletter είναι έως τις 31/3/2011, οπότε και θα ανέβει το επόμενο. Θα προτιμούσα να μπει σε ξεχωριστό thread, ώστε να μη χάνεται ο κόσμος, αλλά αυτό είναι απόφαση των διαχειριστών. Καλή αρχή και ελπίζω η προσπάθειά μου να έχει αποτέλεσμα !! Last edited by CPretenteriS; 16-03-2011 at 03:00. |
|
|||
|
|||
Προσφορά για το FORUM μας από την οικογενειακή επιχείριση μας, Βιοτεχνία Νυφικών & Βαφτιστικών VENUS by Eftichios. Νυφικά από 800€ έως 1.700€ για Αγορά ή για Ενοικίαση, έκπτωση 20% ! ! ! (Δεχόμαστε και παραγγελία στα γούστα και στα μέτρα σας.) Βαφτιστικά, μια πλήρη Βάφτιση με ότι αυτό περιλαμβάνει από 290€, έκπτωση 25% ! ! ! Για πληροφορίες γράψτε μου ΠΜ ή κάντε μου ένα τηλέφωνο να σας κανονίσω ραντεβού. 6945.692.697 http://www.eftichios.gr/ Last edited by eytyxios; 22-03-2011 at 15:42. |
|
|||
|
|||
Και είμαι στα σκαριά και για κάτι ακόμα. |
|
|||
|
|||
ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα σε ολους οσους μπορουν και προσφερουν μα και στα παιδια που σκεφτηκαν την ιδεα.....να γιατι gsforum
|
|
|||
|
|||
Και απο μένα..Με αυτό καταγίνομαι αρκετό καιρό τωρα.
Αγαπητοί φίλοι, φίλες….. Η μεσογειακή διατροφή,ξαναμπαίνει δυναμικά στη ζωή μας ...Και τωρα και με τη νηστεία...!!Ευκαιρία λοιπόν, να σας ενημερώσω, ότι, η παραγωγή μας ελαιόλαδου από το Γύθειο Λακωνίας, δεν θα πωληθεί σε εμπόρους και συνεταιρισμούς φέτος, αλλά διατίθεται ατομικά. Η γνωστή και νοστιμότατη κορωναίϊκη ποικιλία, χαρακτηρίζεται σαν έξτρα παρθένο, με οξέα κάτω από 0,03%, με χρώμα χρυσοπράσινο, βελούδινη υφή, πικάντικη γεύση. Η συσκευασία είναι η γνωστή των 17 λίτρων,(16.400-16.500 για την ακρίβεια), η παράδοση γίνεται στο σπίτι σας, εντός Αττικής ,η από το σπίτι μου, κατόπιν συνεννόησης. Τιμή 75 ευρώ η συσκευασία, ειδική τιμή για τον 5ο τενεκέ και πάνω (70 ευρώ). Το email μου είναι: pmenoudakos@gmail.com Το κινητό μου είναι: 6972 695 425 - Παναγιώτης Προωθήστε το σε όποιον ενδιαφέρεται Ευχαριστώ Για τους φίλους -φίλες απο ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΜΟΝΟ,οι τιμές,διαμορφώνονται ως εξής.. 70 ευρό η συσκευασία,και 65 ευρό για το 5ο δοχείο και πάνω. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για την περίοδο 1/4-15/4/2011 θα τρέξει η ακόλουθη προσφορά για τα μέλη του GSForum!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |