|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Παζάρι του Διαβόλου 25-26-27/2
Απόσπασμα:
ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ |
|
|||
|
|||
ειναι πιθανον να τα πουμε το σαββατο.,.,..θα δουμε
|
|
|||
|
|||
Και μεις για Σάββατο μιλάμε πρωί πρωί εντός ημερών θα βγει πρόγραμμα αναλυτικό |
|
|||
|
|||
Καλέ μη μου τον αποτρέπεις |
|
|||
|
|||
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΚΤΕΠΤΑΙ
|
|
|||
|
|||
Στεργιο αν ειναι και ερθεις, σιγουρα θα τα πουμε ειτε ερθω διπλος ειτε μονος επαναλαμβανω εαν φιλαρακι ακολουθησεις την εκδρομη θα τα πουμε σιγουρα ( SPAM OFF )
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα προτεινω με ολο το θαρρος να σκεφτουμε να τη διοργανωσουμε στα μεσα Μαιου ωστε να καταφερουμε να χαρουμε τα μερη με μοτοσυκλετα και -δυστυχως το κυριοτερο- να προετοιμαστουμε οικονομικα.. Το σκεπτικο μου εχει ως εξης.. Ομαδα Βορειων μεσω Τρικαλων Μεσοχωρας αφιξη βραδυ Παρασκευης Ομαδα Νοτιων μεσω Καρπενησιου-Αγρινιου το ιδιο.. Σαββατο γυρος Λευκαδας με καφε στον Αγιο Νικητα μπανιο στο Πορτο Κατσικι τσιπουρακι στην Εγκλουβη φαγητο στον Πορο και ποτο στην Πρεβεζα. Κυριακη παραλιακη βολτα στην Παργα και τα Συβοτα και επιστροφη μεσω Εθνικων οδων στις πολεις μας. Υπαρχει δυνατοτητα για camping κοντα στην πολη πραγμα που μειωνει σημαντικα το κοστος της εκδρομης Τι λετε? |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
είμαι καινούριος στην παρέα σας με αρκετό ενδιαφέρον για εκδρομές. Επειδή την έχω κάνει κι εγώ πάνω κάτω αυτή την εκδρομή θα συμφωνήσω με τον paschalis, με μία μικρή ένσταση στο Πόρτο Κατσίκι. Για μένα στη Λευκάδα η κορυφαία παραλία είναι οι Εγκρεμνοί άλλα λόγω κούρασης (350 σκαλιά) αξίζει ο Μύλος (δίπλα στον Άγιο Νικήτα). Αν παραμείνει πάντως η εκδρομή ως έχει θα προσπαθήσω να σας ακολουθήσω. Γιάννης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρωτη κατακτηση το 1992 με KLR 650 και χωρις τα σκαλια..Νιατα!! Αλλα αν ολα πανε καλα δε μπορω να φανταστω 80 gsακηδες να κατεβαινουν τα σκαλια και να κανουν μπανιο γυμνοι στην παραλια! Συγκεντρωση των καναλιων της TV θα προκληθει!!! |
|
|||
|
|||
Ωραία η ιδέα σου, αλλά τον Mάιο Πασχάλη αρχίζουν οι Πανελλήνιες εξετάσεις και δεν μπορούμε, το συζητάμε από κοντά...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κρήτη: βόλτα στον Γιούχτα | yns | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 29-08-2012 15:54 |
Η βόλτα του Τάκη | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 124 | 14-02-2012 13:22 |
Η βόλτα μας στήν Ευρώπη...! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 37 | 04-08-2011 08:04 |
Για βόλτες πολυτελείας ! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 5 | 10-12-2009 22:58 |