|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Καμια σχεση ο Μανιακος με 2μετρες..........πρεπει να το'χεις αλλιως.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχεις δίκιο τό έχω παρακάνει με το κρέας και με τους αστακούς... 100 ευρώ τρόφιμα την εβδομάδα θέλει μόνο ο γιός μου ο οποίος μπορεί να είναι σαν καλώδιο αλλά τρώει 10 φορές την ημέρα Τέλος πάντων ..... .Στο δικό μου πραγματικό κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα λες.Μακάρι να ήταν.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
400ενοικιο 100λογαριασμοι 50κοινοχρηστα 400σουπερ μαρκετ 60για μια (ενας εργαζομενος ανα σπιτι ειχε πει ο ΓΑΠ μην το ξεχναμε αλλωστε) απεριοριστων διαδρομων μας κανουν 1010 ευρα...απλα για επιβιωση... Χωρις θερμανση/αυτοκινητο/βενζινες/χαρτζιλικι για τα παιδια/φροντιστηρια/αγγλικα κτλ κτλ... Μα και φυσικα γινεται...ειναι πασηφανες αλλωστε... Last edited by asotosios; 06-06-2013 at 20:33. |
|
|||
|
|||
Οποιος χρειάζεται πάνω από 682 ευρώ το μήνα για να ζήσει την οικογένειά του είναι απλά σπάταλος! Από τα 900 υπάρχει και περίσσευμα για τη χλίδα!
Πραγματικά έχω μείνει άφωνος, και σαν ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να πω στην εφορία να πάει να ####θεί που μου έχει σκίσει τον #### για να τη βγάλω με 682 το μήνα. Και φυσικά δεν πρέπει να αγοράσω παπούτσια στο μωρό, ούτε ρούχα, ούτε να τον πάω στον παιδίατρο, να του μειώσω το γάλα, να, να, να..... Η εγώ πρέπει να πάω να κοιταχτώ ή εσύ ρε φίλε! Κάποιος είναι πολύ λάθος! |
|
|||
|
|||
Απορώ που ακόμη προσπαθείτε να πείσετε στον GeorgeP (γιατί είναι ο μόνος που κάνει αντίλογο) για τα αυτονόητα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απλα καποιοι θα εχαναν τους παχυλους μισθους και καποιοι αλλοι τα κλεμενα.,.,.,.,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΙΑΔΑ.,.,.,., υ.γ αργω να απαντησω λογω δουλειας.,.,., |
|
|||
|
|||
πολυ σωστα και συμφωνω απολυτως........έλα ομως που γιαυτα χρειαζονται λεφτα που δεν εχουμε......
Αλλα και οταν υπαρχουν τα χρηματα αντιδρουν οι τοπικοι φορεις http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=364128 Στο συγκεριμενο νησι πριν 3-4 χρονια η ανεμογεννητρια που στηθηκε για να λειτουργησει πιλοτικα κατακρυμνηστικε απο τους ντοπιους κατοικους. Κι ας εχουν καθε λιγο και λιγακι διακοπες ρευματος διοτι το καλωδιο απο την Ευβοια παθαινει διαλειψεις ¨η δεν αντεχει την υπερφορτωση τους καλοκαιρινους μηνες. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τι προβλημα υπαρχει με αυτο? Τι προβλημα υπαρχει με τους μαυρους που μιλανε Ελληνικα? Εμεις αν πηγαιναμε στην Γερμανια να πουλησουμε ρολογια στο πεζοδρομιο θα επιμεναμε να μιλαμε Ελληνικα? Δεν καταλαβαινω........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειπα εγω πουθενα οτι ειναι καποιος σπαταλος αν ξοδευει πανω απο 682ε? Το ειπα πουθενα? το εννοησα μηπως και που?????? Εγω Γιαννη το μονο που ειπα ειναι οτι ΑΝ ΘΕΛΕΙ καποιος ¨η ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ μπορει να το κανει και να ζησει αξιοπρεπως. Επισης ειπα Γιαννη παμπολλες φορες οτι οποιος εχει ερθει στην αναγκη να ζησει με 700ε δεν εχει το δικαιωμα να λεει οχι σε οποιαδηποτε εργασια θα του κανει τα 700ε 800!!! ΚΑΝΕΙς!!!!!!!! Αν πει οχι τοτε ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Αυτα ειπα, που βλεπεις το παραλογο? και γιατι πας στα ακρα? κι αναφερομαι στο μωρο.... Εμεις μωρα δεν καναμε? γιατρους δεν ειχαμε? Αλλα για εμας ακομα και πριν να απολυθω το μωρο πηγαινε στον παιδιατρο του ΙΚΑ, πανες παιρναμε απο το Λidl με 7ε τις 50 και ουδεποτε ειχε προβλημα το μωρο. Αν σου πω απο που ψωνιζαμε παπουτσια και ρουχα για το μωρο και το παιδι αργοτερα και μεχρι σημερα θα με πεις γυφτο!! αλλα δεν ειμασταν τρελοι να παμε να τα σκαμε σε κατι που καθε μηνα χρειαζοταν αλλαγη.........χωρια οι φιλες και οι φιλοι που ειχαν μεγαλυτερα κοριτσια και μας εδιναν τα μωρουδιστικα-παιδικα ρουχα που ειχαν χρησιμοποιησει ελαχιστα ως γνωριζεις στα δικα τους παιδια. Αυτο σημαινει οικονομια και ζω με 700ε....... Μηπως πρεπει να αναθεωρησεις το μοντελο ζωης σου? μηπως ζεις πολυ ακριβοτερα απο αυτο που αντεχεις? Μηπως το φθηνοτερο δεν ειναι και κακης ποιοτητος οπως το 90% των Ελληνων πιστευει? μηπως τελικα μπορεις να ζησεις πολυ φθηνοτερα και δεν το ξερεις? σκεψου το............ Last edited by GeorgeP; 07-06-2013 at 13:21. |
|
|||
|
|||
ψωνιζες ρουχα απο την λαικη και εστελνες το κοριτσι σε σχολειο 10000 ευρω το χρονο????????????
περιεργα πραγαματα μας γραφεις ρε γιωργη............ |
|
|