|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κι άγω αυτό εννοουσα τα καινούργια καλάμια δεν είχαν "ποντους"
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Ένας.Για τον δεύτερο είναι μάλλον αρβύλαΑλλά και για τον Kevin δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες. Άλλοι λένε οτι έπεσε επειδή έφυγε το καλάμι αλλά παίζει να έπεσε και να τον πλάκωσε ο από πίσω που ακολουθούσε. Και στα ξένα φόρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο
|
|
|||
|
|||
Ο νεκρός ειναι ένας,ολα τα υπόλοιπα ράδιο αρβυλα,κι οπως λέει ο φίλος,πιο πάνω άλλοι λένε οτι,έπεσε και απο πάνω του πέρασε μηχανη,άλλοι παλι,οτι είχε πέσει ο μπροστινος του και δε πρόλαβε να αντιδράσει,άλλο θύμα πάντως δεν υπαρχει.
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Αν τελικα συνεβει αυτο στο Κevin και του εφυγε το καλαμι.Τοτε θα μου επειτρεψετε να πω πως Η bmw ειναι απραδεκτη!Δηλαδη τεστ δοκιμων δεν εγειναν καθολου?Μου φαινονται πολυ περιεργα τα πραγματα.
Επειδη ειμαι και λιγο προλυπτικος:Δεν ξανακουσει να χανει τη ζωη του ανθρωπος σε παρουσιαση και να φταιει (αν φταιει) το μηχανακι.Αν ισχυει εγω θα το θεωρω γρουσουζικο και σκοτωστρα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Χα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτην την μοτοσυκλετα τωρα που ειναι διαθεσιμη στο επισημο δικτυο για δοκιμη. Και να δεις μονος σου τι μπορει να ειναι αυτο που εκανε εναν τοσο εμπειρο οδηγο δοκιμαστη να εμπλακει σε ατυχημα. Εγω πηρα την απαντηση μου πριν απο λιγη ωρα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αστον τον Πασχαλη τώρα.... Τα 130 αλογακια τον πήγαν τόσο μακρυά που δύσκολα γυρίζει πίσω!!!!!! Γεια σου ρε Πασχαλη χειμαρρε... Οταν μιλάς με έναν άνθρωπο που ειναι μοτοσυκλετιστιστης (γιατι μηχανή καβαλανε πολλοί...) απο τους λίγους εδω μέσα και σε λεει αναστεναζοντας στο τηλέφωνο :"Ωχ φίλε το μηχανάκι απο γκάζι ειναι σα να καβαλας ZZR..." τότε μόνο μπορείς να γουρλωσεις τα ματια σου και να καταλάβεις αυτο που γράφει πιο πάνω για τον συχωρεμενο.... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|