|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
και φυσικα φυγαμε φορτωμενοι!!!!
οχι βεβαια τοσο φορτωμενοι οσο καποιοι άλλοι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαννάκο με το καλό να ανταμώσουμε ξανά σύντομα !!! Την αγάπη μας...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία στους διοργανωτές της εκδήλωσης και στους ανθρώπους που επωμίστηκαν αρκετές από τις εργασίες ( διανομή δώρων κλπ) κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Εύχομαι να είμαστε όλοι μαζί και υγιείς και στην αντίστοιχη εκδήλωση του 2013 και αν γίνεται ακόμα περισσότεροι.
ΥΓ. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό!!! |
|
|||
|
|||
Οτι και να πω ειναι λιγο, περασαμε απλα φανταστικα ολο το τριημερο!! Βολτες, φαγητο, αραγμα διπλα στο τζακι, καινουργιες γνωριμιες, συναντηση με φιλαρακια που ειχα να δω αρκετο καιρο, ολα ηταν τελεια!!! Το οικογενειακο κλιμα αυτου του φορουμ το νιωθεις ακομα και με ανθρωπους που δεν εχεις μιλησει ποτε!! Ειδικα στο παρτυ το Σαββατο τα δωσαμε ολα. Σε αυτο βεβαια συνεβαλαν οι 2 dj μας giamil και italos οι οποιοι ειχαν απογειωσει το παρτυ αλλα και το συντεκνακι μας ο eftixis ο οποιος με τις ρακες του και τα ρακομελα του μας απογειωσε κυριολεκτικα!! Φυσικα τιποτα απ'ολα αυτα δεν θα γινοταν αν δεν ηταν ο Arkas και ο Λεοντοκαρδος οι οποιοι και διοργάνωσαν ολο αυτο το event με τεραστια επιτυχια, ευχαριστουμε φιλαρακια και ευχομαι ολο αυτο το ενχειρημα να γινεται καθε χρονο!! Βεβαια ευχαριστουμε και ολους οσους ετρεξαν για ολο αυτο το event ετσι ωστε να περασουν ολοι οσο το δυνατο καλυτερα!!
Ολη η Ελλαδα μια παρεα στο Σοφικο!! εις το επανιδειν λοιπον φιλαρακια!! |
|
|||
|
|||
Ενα πολυ μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες που εκαναν τα δυσκολα ευκολα. Το κλιμα ηταν καταπληκτικο και οικογενειακο ,και ολοι μας νομιζω οτι περασαμε φανταστικα.Και του χρονου.....
|
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ 7-5 ΣΕΤ SPITIKO ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ |
|
|||
|
|||
Γραψε και ότι το παλικάρι ήταν μεγαλύτερος απο σένα
|
|
|||
|
|||
Οταν τον ειδα να σηκωνεται και να βαζει φορμες των ρωτησα που πας?? Για πινγκ πονγκ μου ειπε μπας και χασω αυτα που πηρα με τα φαγητα Μωρε καλος ειναι τελικα??!!! Εγω θα τον παιξω ενα ταβλι γιατι κι εκει εμαθα οτι κατι κανει, για στροφιλικια ουτε λογος, εκει τον εχω ανετα
|
|
|||
|
|||
Eγώ τώρα γιατί να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του καταπληκτικού αυτού event.
Τι έκαναν δηλαδή. Τα πάντα? για να περάσουμε εμείς καλά?. Bravo λοιπόν σε όλους όσους έτρεξαν και μόχθησαν για να περάσουμε εμείς καλά. Ιδιαίτερη αναφορά στον giamil και italo για την υπέροχη μουσική τους που μαζί με τον μαγικό ζωμό από την λεβεντογέννα μας έκανε να......χάσουμε κανα δυό κιλά απο τον ιδρώτα που ρίξαμε στον χορό του Σαββάτου. Επίσης ένα μεγαλο bravo σε όσους πρόσφεραν από το πιο μικρό έως το πιό μεγάλο δώρο ώστε όλοι να φύγουν με κάτι ως ένα ενθύμιο. Υ.Σ. Για τον Πατριαρχη του Forum. Αν δεν σε βλέπουμε εμένα τον αμαρτωλό ποιος θα με σώσει? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |