|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...
δυστυχώς δεν ξέρει κανείς πως τα φέρνει η ζωή και πότε!
Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια |
|
|||
|
|||
Με την τρομακτική αύξηση της κυκλοφορίας των παντός είδους οχημάτων, φυσικό επόμενο ήταν να έρθει και η αύξηση των τροχαίων. Δυστυχώς εμείς οι δικυκλιστές είμαστε οι πρώτοι που θα συνεισφέρουμε στην στατιστική λίστα, με οτι αυτό συνεπάγεται.
Καλό ταξίδι Νώντα. |
|
|||
|
|||
Είναι πολύ άδικο.. Για τον ίδιο, για την γυναίκα του, για την οικογένειά του και τους φίλους του.. Να έχει το καλύτερο ταξίδι με το γκάζι ανοιχτό και την προσοχή του όπου κινείται τώρα.. Κουράγιο σε αυτούς που έμειναν πίσω να τον θυμούνται και να τον σκέφτονται..
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι φίλε Νώντα.
|
|
|||
|
|||
ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ Η ΑΓΝΩΣΤΟ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΔΥΝΗΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΦΟΡΙΤΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. |
|
|||
|
|||
Άδικο...πολύ άδικο...έφυγες καβάλα...καλό δρόμο στο ταξίδι σου...
Δύναμη και κουράγιο στους δικούς... |
|
|||
|
|||
Τα μάτια μας δεκατέσερα
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι Νώντα.
|
|
|||
|
|||
Eιρωνεία της τύχης...
Το μελος του varaderoforum jeik (Νικος) νιοπαντρος και αυτος εκανε ενα ταξιδι στην Ευρωπη και επιστρεφοντας αρχισε να βαζει το οδοιπορικο και να περιγραφει το ταξιδι.Και αρχιζοντας μας λεει οτι στην Ιταλια συναντησαν και γνωρισαν και ενα αλλο ζευγαρι νιοπαντρους που καναν και αυτοι ταξιδι του μελιτος οι οποιοι ταξιδευαν με ενα gs ο καθενας.Εχοντας διαβασει εγω την ιστορια του Νωντα με την τραγικη καταληξη καταλαβα οτι λεγαμε για το ιδιο ζευγαρι και οταν του το ειπα το παιδι συγκλονιστηκε.Μου εστειλε και ενα βιντεακι που τραβηξε με τον Νωντα και την Ελενα στην αρχη του ταξιδιου τους...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eιρωνεία της τύχης...
R.I.P.
με ότι αυτό σημαίνει... |
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |