|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Τωρα που το βλεπω το αφησα στη
μεση να υπονοει κατι κακο! Δες παρακατω τι καταλαβε ο Μιχαλης που μιλησε μαζι μου μολις ξεκαβαλησα απο αυτο τον καλοκουρδισμενο διαολο!! Απόσπασμα:
τη χαρτογραφηση φυσικα και το σημαντικοτερο φρενα και αναρτηση απο το 2020!!! Και οπως ηταν αναμενομενο οταν καβαλας τον αντικαταστατη της καλυτερης ον οφ της αγορας περασα μιση ωρα σε αλλη διασταση. Το πιο χαρακτηριστικο οτι κοιτουσα τα οργανα με μια κλεφτη ματια αφοσιωμενος στην προσπαθεια να μην περασω πανω απο κανενα αυτοκινητο. Παρομοιο σκηνικο θυμαμαι μονο στην πρωτη δοκιμη που εκανα με το KTM 950!!!! Επειδη ομως δεν ειμαι δοκιμαστης μοτοσυκλετων και δεν εχω εικονα απο αλλα μοντελα φετινα ας το αφησουμε εδω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μολις παραλαβεις το εργαλειο να εχεις το νου σου μη μου σπασεις το κοκκινο συλλεκτικο πισω φαναρι μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δηλαδή για να καταλάβω αυτό που έστειλε τον άνθρωπο στον άλλο κόσμο εμμέσως εννοούμε ότι έφταιγε το απίστευτο γκάζι της μηχανής?γιατι αν ισχύει αυτό είναι ότι πιο άκυρο έχω ακούσει.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τον πιο ακυρο συνειρμο που υπαρχει |
|
|||
|
|||
Χαχαχαχαχ
|
|
|||
|
|||
χαχαχαχα..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλλα φιλε μου στο ατυχημα μπροστα δεν ειμασταν ουτε εσυ ουτε εγω. Το ιδιο ισχυει και για αλλα ατυχηματα που μας στοιχισαν ζωες πολυ καλων οδηγων και αδυνατουσαμε να τα πιστεψουμε |
|
|||
|
|||
... πω φιλε μην ξεφευγουμε απ το θεμα!
...δηλαδη πολυ διαφορα ε? ... μας εφτιαξες βραδυατικα Πασχαλη! ... τρελογκαζο ε?...φωτιες μας αναψες! Ο τροπος που περιεγραψε ο φιλος Skyhigh τον ενθουσιασμο σου ...μιλαμε με αναστατωσε!..χεχε!... ...για να δουμε! |
|
||||
|
||||
Γιάννη, πόσο πουλιέται στην Γερμανία ??? |
|
|