|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
Ήταν όλα πολύ ωραία .Μπράβο στους διοργανωτές .
Και κέρδισα και κράνος |
|
|||
|
|||
Ηταν πρωτογνωρη η φιλικοτητα την οποια συναντησαμε στην πρωτη μας επαφη με το forum. Με χαρα περιμενουμε την επομενη ευκαιρια για εκδρομη μαζι σας. Συγχαρητηρια και ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες. Ηταν πραγματι υπεροχα.
|
|
|||
|
|||
Πολύ μουλωχτά το είπες αυτό.
Φοβάσαι το κέρασμα? |
|
|||
|
|||
... Αν και το να εκφράσει, ή ορθότερα να γράψει κάποιος, δημόσια συγχαρητήρια για το Δημήτρη & το Νικόλα Δουρίδα ... σε αυτό ιδίως το φόρουμ ... φαντάζει πιθανότατα τετριμμένο ... από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους ανωτέρω, όσο και όλους αυτούς που, ανώνυμα ή επώνυμα, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να περάσουμε καλά με τους φίλους & τις οικογένειές μας ...
... ο σκοπός επιτεύχθη πλήρως ... και τα μηνύματα ευχαριστιών, θέλω να πιστεύω, είναι ο τρόπος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, προς τα χαμόγελα που εισπράξαμε και ανταποδώσαμε, τόσο ανθρώπινα, αυτά το 3ήμερο ... ... το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς ολοκληρώθηκε ... αναμένω με αγωνία και δηλώνω παρών για την επόμενη κοπή πίττας ... μιας και εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο ... Με ιδιαίτερη εκτίμηση προς όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης ... Last edited by MKK; 06-02-2012 at 16:52. |
|
|||
|
|||
Ναι τον πο@στηηηη...... γι αυτό περιμενε να σουρουπώσει για να φύγει...??
|
|
|||
|
|||
Τόσο κόσμο κέρασα την Κυριακή στο Σοφικό .Η νομίζεις ότι το φαγητό , τα γλυκά , τα κρασιά που κατανάλωσε όλος αυτός ο κόσμος ήταν προσφορές .Εγώ τα πλήρωσα όλα
|
|
|||
|
|||
Χαίρομαι για την επιτυχημένη συνέχιση της παράδοσης της πίτας.
Λυπάμαι μόνο που δεν μπορεσα να έρθω και εγώ.... Να είστε όλοι καλά και του χρόνου... |
|
|||
|
|||
Έχουμε Στατιστικά ?????
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
δε θα σε κερασει για το κρανος,αλλα για το αλλο δωρο που κερδισε........ενα ροζ νυχτικο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |