|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
Περάσαμε καταπληκτικά!
Ο καιρός με το μέρος μας! Η υποδοχή μοναδική! Το μέρος και οι εγκαταστάσεις ιδανικές! Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου το Δημήτρη και τον Νίκο αλλά και όλους όσους δούλεψαν για να βγει μια πολυήμερη εκδήλωση, σαν και αυτή! Ευχαριστώ απο εδω τον Αλέκο, (aleckan) για την κίνηση που έκανε να πληρώσει τα διόδια όλων μας! Τον Παύλο, (pavloshs) που μου δάνεισε τις βαλίτσες του. Να είμαστε καλά για να το ξανακάνουμε! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για το όμορφο 3μερο που μας χαρίσατε παρα τα τοσα προβλήματα που αμας περιτριγυρίζουν
{ΝΙΚΟ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ & ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΚΑ} οι οικογένεια ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ σας ευχαριστεί.... |
|
|||
|
|||
Αυτή η παρέα - οικογένεια πλέον, δεν παίζεται με τίποτα. Είναι πρώτη σε : βόλτες λασπόλουτρα φαϊ ποτό μουσική χαβαλέ κέφι ζωντάνια χαμόγελα παιχνίδια ........ Ένα τριήμερο που θύμιζε "σχολική πενταήμερη" για μεγάλους και πιτσιρίκια. Γεμίσαμε το βουνό χειμωνιάτικα : ζωή, χαρούμενους ανθρώπους, γλυκές φατσούλες, ξεγνοιασιά, φωνές και γέλια που αναστάτωσαν τις καρδιές μας και όχι μόνο, αφού "χαλάσαμε" την ηρεμία και ησυχία των ζώων του ράντζου......... Ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο όχι απλά γεμάτο, αλλά "τιγκαρισμένο" από όλες τις απόψεις : φίλοι από τη νότια, την κεντρική, τη βόρεια και τη νησιωτική Ελλάδα διασκέδασαν σε : εκδρομές χωμάτινες αναζητήσεις διαγωνισμός δεξιοτεχνίας έκθεση φωτογραφίας παρουσίαση ταξιωτικού του Ηλία Βροχίδη καφέδες φαγητά κουβεντούλες στο τζάκι πάρτυ μέχρι το πρωϊ Ευχαριστούμε τους Dj's μας giamil & italos για την μουσική κάλυψη, τον Ευτύχη για τη αστείρευτη πηγή ρακής και ρακόμελου που κουβάλησε από την Κρήτη και όλα αυτά χάρη στο GSforum και τους διοργανωτές-διαχειριστές Νίκο-Λεοντόκαρδο και Δημήτρη-Αρκά και τις οικογένειές τους που δημιούργησαν αυτό το φόρουμ με πολύ αγάπη και μας έβαλαν στο "σπίτι τους", άνοιξαν την καρδιά τους και μας προσφέρουν απλόχερα ότι καλύτερο γίνεται θυσιάζοντας τον προσωπικό τους χρόνο. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.
Καλή αντάμωση στην επόμενη πίτα............ |
|
|||
|
|||
ΠΊΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ & ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.:sm5::sm5::sm5: ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ. |
|
|||
|
|||
Όλα ήταν τέλεια.Ευχαριστώ και εγώ για την όλη προσπάθεια
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του gsforum που οργάνωσε-σχεδίασε-εκτέλεσε αυτήν την άψογη οργάνωση-μοτοσυναντηση (κοπή πίττας 2012). Σας ευχαριστώ για το όμορφο weekend που πέρασα εγώ και η ζωή, γνωρίζοντας επίσης πολλούς καλούς φίλους. Επίσης τα καλά παλληκάρια της Κρήτης με τα ρακομελα τους και με την πολλή καλή καρδιά τους.
Μπράβο σας και πάλι και του χρόνου εύχομαι ίδια επιτυχία να υπάρχει και ακόμη καλύτερη. |
|
|||
|
|||
Η μεγαλύτερη συνάθροιση-εκδήλωση πανελληνίως στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα...και με την σιγουριά της επιτυχίας όπως και πέρυσι.
Οι κόποι και η πίεση που απαιτούνται για την επιτυχία αυτή είναι ομολογουμένως τεράστιοι με κύριους φορείς τους Admins (Νίκο και Δημήτρη). Να ευχαριστήσω με την σειρά μου για το υπέροχο τριήμερο και να συγχαρώ για την όλη προσπάθεια που άφησε τους εκατοντάδες συμμετέχοντες με ένα πλατύ χαμόγελο και την χαρά οτι είναι μέλη του μεγάλου GSForum...!! Νάμαστε όλοι καλά και να ξαναγιορτάσουμε του χρόνου με το ίδιο κέφι την νέα χρονιά !! |
|
|||
|
|||
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2012 GΙΓΑΣ SYΓΚΕΝΤΡΩΣΗ FΑΝΤΑΣΤΙΚH!!!
ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚH! RΑΚΙ....ΠΟΛΥ!! ΟΥΤΟΠΙΚH!!!!! ΥΠΕΡΟΧH!!!!!! ΜΕΛΩΔΙΚH!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |