|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
porka mizeria
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντως Πετρο μετα την απαντηση του κολλητου μου του evo που ξερει και απο WRC ειναι καλο να κανεις ενα τεστ ντραιβ κι εσυ.. |
|
|||
|
|||
θα κάνουμε review με τον πρώτο ήλιο...
|
|
|||
|
|||
η πρώτη αίσθηση είναι οτι τα χέρια είναι πιο χαμηλά, σαν το τιμόνι να είναι πιο χαμηλά απο ότι ήταν το μοντέλο 2008+
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επισης το οτι το τιμόνι ίσως ειναι πιο χαμηλά αυτο ειναι θετικό?πως το βλέπεις? Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με το σταγονόμετρο μας τα λέτε ...... Μου θυμίζει το μαρτύριο της σταγόνας που κάνουν οι κινέζοι. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Παίδες σιγά σιγά,προχτές την πήρε ο άνθρωπος. Νομιζω μετά το σκ θα μας πει πολλα περισσότερα
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Την είδα σήμερα κι εγώ,σαν εμφάνιση;;;
Η παλιά ήταν κυρία,η καινούρια πουτ@να και κυρία,αλητεία και μου αρέσει πάρα πολύ σε σημείο ενθουσιασμού. Τα 19 βέβαια πολλά,οποίος αντιπρόσωπος όμως μου κάνει δώρο συναγερμό,μπαγκαζιερα και κάγκελα τότε θα τα δώσω,μετρητά. Αλλιώς θα ψάξω από απέξω,η μηχανή παίρνει άριστα από εμφάνιση και πλέον το σκέφτομαι σοβαρά. Ευελπιστώ πάντως στα 160χιλιόμετρα να μην πηγαίνει λες και θα ανοίξει ο κινητήρας,σαν την προηγούμενη. Το μόνο Που μπορεί να με φρενάρει,κι άλλο ένα,αν δεν έχει επέκταση εγγύησης,Bmw είναι,κάτι θα βγάλει μελλοντικά Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|