|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 1200 GS ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΛΙΣΤΡΑ ΣΤΗΝ *&(&*&^$^%$& ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΔΗΓΩ) ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ....... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:!!!!! |
|
|||
|
|||
Θέλεις μαλακό λάστιχο, που να ζεσταινεται γρήγορα και σε μικρές ταχύτητες. Εξαρχής πάντως το 1200 GS δεν φτιάχτηκε και αποκλειστική χρήση πόλης και το ίδιο και τα λαστιχά της. Ετσι δεν θα βρεις λαστιχα που να σε καλύπτουν πλήρως για τη χρήση που θέλεις.
Θα σου πρότεινα Michelin Pilot Road 2 ή δευτερευόντως Dunlop TR91. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΟ INTERNET ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ....ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ? |
|
|||
|
|||
Δηλώνεις στο παρόν θέμα το ενδιαφέρον σου για τα συγκεκριμενα λαστιχα και στέλνεις προσωπικό μήνυμα στον Λεοντοκαρδο με τα στοιχεία σου. Και περιμένεις επιβεβαίωση ότι ενημερώθηκε το κατάστημα
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ και πάλι...
|
|
|||
|
|||
Ενα ζευγαρι next......παρακαλω
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα, έχουμε τιμή για τα tourance next ?
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GS Forum και στον Περιστερά που μόλις πέρασα τα καινούργια μου λάστιχα!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Νικόλα και για μένα ένα Metzeler Tourance Next
Στέλνω και pm |
|
|||
|
|||
ετοιμος και εγω απο το Σαββατο....
το NEXT......δειχνει να ειναι καλο ευχαριστουμε το φορουμ για την εκπτωση..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |