|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδοιπορικό στη Τυνησία
Μπράβο στην παρέα.
Πολύ το ευχαριστηθηκα. Χαίρομαι παιδιά που που σας διαβάζω. Εύχομαι πάντα τα καλύτερα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παιδιά συγνώμη για την καθυστέριση, (μου το έχουν ζητήσει και πολλοί με pm), το έχω όντως αμελήσει... Στη πρώτη ευκαιρία θα ετοιμάσω και το χάρτη, όπως και στο οδοιπορικό μου στη Καππαδοκία.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γεια σου μεγαλε Λακη κανε μας να ζηλεψουμε
|
|
|||
|
|||
Είσαι εσύ μια κρυφή πληγή, μια κρυφή πληγή... Έχε χάρη που είσαι γ@μώ τα παιδιά... Αλλά είσαι ένας...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
Ονειρο ζω μη με ξυπνατε ! Αυτο ζησατε και εσεις ενα πραγματικο ονειρο !!!!!
Να ειστε καλα παλικαρια και παντα τετοια ! |
|
|||
|
|||
Bασιλακη αντε να βαζουμε και εμεις σιγα σιγα μπροστα και το δικο μας ηρθε η ωρα !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του έκοψε το γεννητικό όργανο ως αποδεικτικό στοιχείο βιασμού | MARK | Κόσμος | 9 | 04-06-2011 18:11 |
Γνωρίστε το πατρινό καρναβαλικό ιντερνετικό κανάλι | skippybi | Πολιτισμός | 9 | 05-03-2011 16:45 |
Ευρηματικό διαφημιστικό BMW Motorrad με afterimage effect! | moby_gr | Νέα μοντέλα BMW | 10 | 30-10-2010 16:38 |
Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |
2ο Καρναβαλικό Κινηματογραφικό Δρώμενο 27 & 28 Ιανουαρίου 2009 | skippybi | Πολιτισμός | 8 | 30-01-2009 20:06 |