|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: στο club των πονεμενων
Δεν χρησιμοποιώ τον όρο "χαζοβλάβες" για να εννοήσω απλές ή ελαφρές βλάβες ή ζημιές.
Τον χρησιμοποιώ με την έννοια που αναφέρεται στην κατασκευαστική παράμετρο. Δηλαδή ότι είναι "χαζό" σε έναν κινητήρα που εξελίσουν κοντά 80 χρόνια τώρα και θα έπρεπε να τον ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτα, και σε ένα σύνολο μηχανής (GS) που επίσης εξελίσουν κοντά στα 30 χρόνια να εμφανίζονται τέτοιες αστοχίες.... Και πρίν με πάρουν με τις ... πέτρες οι φανατικοί BMWδόφιλοι (γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου φανατικό κανενός) δεν λέω ότι η BMW δεν έχει τεχνολογία/τεχνογνωσία. Τουναντίον έχει και με το παραπάνω. Αλλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι έχει ρίξει πολύ μα πάρα πολύ νερό στο κρασί της (με υποκατασκευαστές αμφιβόλου ποιότητας) χάριν της πλέον μαζικής παραγωγής (ελέω GS). Και εκεί έχασε την μπάλα αλλά δεν το παραδέχεται... Αντίθετα προσπαθεί μέσω μάρκετινγκ να μας πείσει ότι διατηρεί την αξιοπιστία προηγούμενων δεκαετιών ενώ μια ματιά στα forum αλλά και στην τσέπη μας αποδεικνύει το αντίθετο... Εγώ ακόμα προσπαθώ να χωνέψω ότι μου ράγισε το κέντρο του διαφορικού (έλεος δηλαδή!) και ότι πρέπει συντόμως να σκάσω το χιλιαρικάκι για να μαζέψω το pres direct που παρέδωσε πνεύμα... Last edited by Kimwnas; 16-04-2011 at 18:04. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην το κακομελετάς. Απο όσα διαβάζω στο φορουμ, η αντιπροσωπεία καλύπτει αρκετά καλά τους πελάτες της ακόμα και μετά την λήξη της εγγύησης σε αρκετές περιπτώσεις. Αν πάλι ω μη γένοιτο συμβεί κάτι τέτοιο, νομίζω ότι εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση, τα δικαστήρια είναι μονόδρομος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστα τα λες..........αλλα και η υπολοιπη γερμανια στα ιδια και χειροτερα ειναι.παει η αξιοπιστια της.........αλλα η τιμη τιμη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι απο κει θα βγαλω ακρη?και τι θα πρεπει να πω.λετε να κρατησω τα πραγματα που θα πανε προς αντικατασταση? |
|
|||
|
|||
ε..πρώτα θα πρότεινα να το έλεγες στο φόρουμ..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι κρατάς τα πάντα, πολλές φώτο, αποδείξεις για το κάθε τι, ακόμα και το ταξί που πας στο συνεργείο(αν ισχύει), φέρε και κόσμο να κοιτάει... Πιστεύω ακράδαντα, ότι θα σε καλύψουν πάντως... |
|
|||
|
|||
κι εγω πιστευω οτι θα με καλυψουν,για να δουμε.
μακαρι να βοηθησει και το φορουμ αν κατι παει στραβα |
|
|||
|
|||
Ε τώρα.... αυτονόητο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 23:08 |
Παράνομη η απαγόρευση στο INTERNET των εργαζομένων !!! | evan400f | Ιδέες και σχόλια. | 5 | 01-10-2010 14:55 |
Ατύχημα στο Indy 500 στην Indianapolis των Η.Π.Α. | skippybi | Κόσμος | 2 | 01-06-2010 20:18 |
Νέος στο χώρο των GS | victorakos | Καλώς ήλθατε | 26 | 31-03-2010 15:45 |
Η «μαύρη Παρασκευή» των κοινωνικών δικτύων στο Ίντερνετ. | zastava | Επικαιρότητα | 0 | 23-10-2009 11:37 |