|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Τυχη, η Ατυχη και το Καρμα: Ενα γερικο αλογο που δεν ηθελε να το βαλει κατω.
Συγχαρητηρια και καλοταξιδο!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Τυχη, η Ατυχη και το Καρμα: Ενα γερικο αλογο που δεν ηθελε να το βαλει κατω.
Μακάρι να υπήρχε και ένα ιδιο πρότζεκτ για τα 1200gs
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μακαρι λοιπον να σταθει το παρον η αφορμη να βρεθουν και αλλα παιδια να κανουν κατι αντιστοιχο! Οχι τιποτε αλλο αλλα οσο θα φροντισεις εσυ κατι δικο σου που το "πονας", δεν θα το φροντισει κανεις. Χωρια την ικανοποιηση που θα το δεις να γουργουριζει αψογο στο τελος της ολης προσπαθειας! LOOOOLLLL |
|
|||
|
|||
Δικέ μου έγραξες!Μπράβο και από εμένα!!!!
|
|
|||
|
|||
Από τις πιο όμορφες ανακατασκευές που έχω διαβάσει! Μπράβο!!
|
|
|||
|
|||
Και πάλι τα συγχαρητήριά μου για την θέληση και το μεράκι σου για να πετύχεις αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα!
Αποδεικνύεται έτσι πως η μηχανή μας προσφέρει για πάντα τις υπηρεσίες της αρκεί να τη φροντίζουμε. Εσύ απλά την ανέστησες !!! όσο για το λευκό χρώμα , είναι η αδυναμία μου και τις πρώτες μου μηχανές θυμάμαι πως το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τις βάψω λευκό περλέ σαν το δικό σου!!! Ευχομαι να σου δώσει πολλές χαρές ταξιδεύοντας σε υπέροχα μέρη!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο σου φίλε! ΑΞΙΟΣ μοτοσυκλετιστης!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
|
|
|||
|
|||
10000 μπράβο
Γιατί δεν βλέπω της φοτο |
|
|||
|
|||
Μαλλον ο λογαριασμός του Νίκου του Ταξιδευτή στο imageschak
γέμισε και αρχισε να κλειδώνει φωτογραφίες ώστε να τον αναγκάσει να πληρώσει ! |
|
|