|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ
Εσύ Σταύρο πιστεύεις οτι όποιοι απομακρύνονται από το φόρουμ το κάνουν για ... πολιτικούς λόγους;;;
|
|
|||
|
|||
Σταύρο δεν είναι όπως τα περιγράφεις......
ίσως να μην γνωρίζεις όμως ότι δε γύρισαν απλά την πλάτη.... τι εννοείς όταν λες ότι ένιωσες ότι τα πολιτικά threads ενοχλούν; θα διαφωνήσω ότι ένα μοτοφόρουμ από τη φύση του δεν ταιριάζει με τα πολιτικά θέματα. Δεν υπάρχει ταιριαστό κι αταίριαστο κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν δωμάτια που αν θες ανοίγεις την πόρτα, κοιτάζεις, αν δε σου αρέσει αυτό που βλέπεις, την κλείνεις πάλι και προχωράς στην επόμενη. Υπάρχουν πολλές πόρτες, υπάρχει σίγουρα κάποια που κρύβει αυτό που αρέσει στον καθένα που επισκέπτεται το φόρουμ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά μιλάμε δίνεις ρέστα! |
|
|||
|
|||
Εγω θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένας χώρος που να τον λένε Καφενές και θα μπορει ο κάθε στερημένος να ανεβάζει θέμα που θα μπορει να βρίζει η να λέει την πά..ρια του φαίνεται οτι σε μερικούς λείπει τοσο πολυ το πεζοδρόμιο και ίσως χαλαρώσει και τους υπόλοιπους .
Αληθεια πόσοι θα έμεναν εκει μέσα ?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντ αυτου σε βλεπω κ σενα κ ολους τους υπολοιπους κολλημενους εδω να διαβαζετε τις πα..ριες μας οπως λες κ να απαντατε κιολας!!Μηπως πρεπει να το κοιταξεις λιγο αυτο? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μπορώ να γράψω ονόματα από την στιγμή που οι ίδιοι δεν έχουν γράψει τίποτα αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω πως έχουν γυρίσει την πλάτη λόγω του "πολιτικού" αρώματος που εκπέμπει το φόρουμ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για τις γραμμές του φόρουμ... Εσύ που είσαι παλιός, θα έπρεπε να ξέρεις. Το διακριτό από το προηγούμενο που είμασταν είναι ακριβώς αυτή η έλλειψη δικτατορίας. Βλέπω μερικούς που έχουν "άλλες" προθέσεις. Εκεί διαφωνώ και με τους φίλους του φόρουμ. Τζάμπα προσπαθείτε να τους κρατήσετε. Η νοοτροπία τους είναι τέτοια που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Last edited by yannis; 10-11-2013 at 23:51. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολλούς τους ξέρω προσωπικά, οπότε ξέρω τι γράφω. Αυτό ακριβώς που γράφω, όταν πήγα την τελευταία χρονιά σε 2-3 εκδρομές με διαφορετικούς συμμετέχοντες, εισέπραξα αυτή την αντίδραση. Μην πάμε στην άλλη άκρη δεν μου ζήτησε κανένας να μην γράφω. Θα μπορούσα να πω το ίδιο και για τους επαγγελματίες των αγγελιών που επίσης ενοχλούν πολύ κόσμο, αλλά εκεί είναι λιγότερο καφτό το θέμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα αν υπήρχε περίπτωση να τα πάρει κάποιος με το πολιτικό άρωμα που εκπέμπει το φόρουμ, θα ήμουν από τους πρώτους!!!!!!! Δηλαδή τι άρωμα εκπέμπει;;; Δεξιό, αριστερό, κεντρώο, ακροδεξιό, ακροαριστερό, φασιστικό, τρομοκρατικό;;;;; Έλα ρε φίλε, λες και δεν ξέρεις ποιοί και γιατί κάθε φορά "ενοχλούντε"!?!?!?!? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρόταση προς τους Admin: Κάτι είχε γραφτεί (στο άλλο θέμα) πως θα ψάχνατε μήπως γινόταν (από τεχνικής άποψης) να αποκλειστούν ορισμένες ενότητες από τα αποτελέσματα των "Νέων δημοσιεύσεων". Ίσως αυτό να μην ήταν σωστό για όσους τέτοια θέματα τους ενδιαφέρουν και την βρίσκουν να μαλώνουν πίσω από πληκτρολόγια. Ίσως όμως να υπάρχει η δυνατότητα μέσα στον Πίνακα Ελέγχου Χρήστη να μπορεί να αποκλείσει ο ίδιος τις ενότητες που απεχθ... εμμμ... που δεν τον ενδιαφέρουν... Για δείτε αυτό (είναι για το 4.x ενώ το δικό μας vbulletin είναι το 3.8 αλλά μπορεί και να δουλεύει ή να υπάρχει κάτι παρόμοιο). |
|
|