|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το Motorrad Adventure Team επιστρέφει....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το Motorrad Adventure Team επιστρέφει..
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Με τετοιο σεντονι....μαλλον πρεπει να γράφεις σε αλλη ενοτητα, με θεμα τον Στουρναρα
Κατα τα άλλα. ...συμφωνω |
|
|||
|
|||
Εγω δεν διικαιουμαι να μιλησω για τον κουμπαρο
γιατι δεν εχω ουτε λεντ φλας ουτε αντιασπιριν ουτε καν αλουμινενιο ρουχοδοχειο.. Το μονο που ξερω ειναι οτι εδω και μερες γελαω πολυ ..........και αυτο ειναι κακο σημαδι!! Για σας εννοω. που θα με ξαναφορτωθειτε στην επομενη βολτα στα βουνα.. |
|
|||
|
|||
παρακαλω να κλειση το θεμα!!!!!!
με εχουν ζαλισει ευχαριστω την μανα μου τον πατερα μου την αδερφη μου τον αδερφο μου τον λεοντα τον πανθηρα τον κοκκινο τον αρρωστο τον σερβο...............κλπ κλπ βαρεθηκα!!!!!και το βιδεο........ο θεος να το κανει βιδεο |
|
|||
|
|||
Έχω βαρεθεί και εγώ τα ευχολογια... Αλλά τι να κάνεις??? Είμαι στο γραφείο και βλέπω τέτοια παρέα... Έχω τρελαθεί, δεν με βάζει ο τόπος. Μπράβο κύριοι! Καταπληκτικοι όλοι σας!!!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Από τις καλύτερες εκδρομές, πραγματική περιπέτεια, όχι γιαλαντζί .....
Εγώ αν δεν ανοίξουν Μacdonalds δεν πάω στα Επινιανά.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γεματο εκδρομες το φορουμ.... Τροφυ στην βοβουσα....ησουν παρων Ασφαλτινα βουνα....και αν συνεχισω πιο πισω, θα γινει το μεγαλυτερο σεντονι Εγω σε αυτη την βολτα, χαρηκα που ξαναβρεθηκαν φιλοι απο παλια και εσμιξαν με πιο καινούργιους. ....σε ωραιες συνθηκες Χαρηκα ακομα περισοοτερο, που με αφορμή την βόλτα αυτη, ειδα να ξαναγραφουν αρκετοί φιλοι, που ειχαν εξαφανιστει Τετοια θεματα ειναι που ομορφαινουν την παρεα μας.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το Motorrad Adventure Team επιστρέφει..
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σας ζηλεύω αλλά και σας χαίρομαι .
|
|
|