|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !!
Απόσπασμα:
δυο πεταλιες δρομος ειναι... αρχισες να μας τρελαινεις εσυ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατ'αρχάς, δεν έχω την πρόθεσή να αλλάξω κανενός το ταξείδι. Ούτε βέβαια μπορώ να υποχρεώσω κάποιον να αλλάξει το πρόγραμμά του. Όπως ίσως αντιλήφθηκες, μία πρόταση έκανα μόνο. Τις προτάσεις ή τις δέχεσαι ή τις απορρίπτεις. Εκτός αν το κριτήριο αξιολόγησης είναι ο αριθμός των posts που έχει κάνει κάθε μέλος που γράφει τις σκέψεις του σ'αυτό το φόρουμ. Όσο για τις "μπιστόλες που σε κόβουν στην μέση" είναι το επιχείρημά σου που με επιβεβαιώνει. Αν βέβαια σε εντυπωσιάζουν οι μπιστόλες πέρνα μια βόλτα από το Jumbo! Μπορεί να είμαι " γιαλαντζί αντβεντουράς" αλλά θα ήθελα οι άνθρωποι της παρέας που προτίθεμαι να κάνω ένα ταξείδι μαζί τους να έχουν την ικανότητα να συζητούν ευγενικά για να μπορούμε να μοιραστούμε τις καλές αλλά και τις λιγότερο καλές στιγμές ενός ταξιδιού. Τελειώνοντας, θα ήθελα να σου γνωρίσω ότι για πολλούς ανθρώπους αξία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. |
|
|||
|
|||
Καλέ μου άνθρωπε,ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη για μια απροσεξία μου.
Δεν πρόσεξα ότι εσύ δεν συμμετέχεις στο ταξίδι. Μόνο την ταπεινή σου γνώμη υπέβαλλες! Δηλαδή απάντησα σε έναν Γιαλαντζί ταξιδευτή που έχει τη μηχανή για να πηγαίνει μέχρι την πλατεία για καφέ..! Έχεις προσέξει την παρακάτω υπογραφή μου? Last edited by FishTarGer; 30-05-2011 at 11:08. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι θελει να πει ο ποιητης? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εσύ τι έκανες για το παραπάνω ποστ ?????????? Απαντάς με αυτόν τον τρόπο . Απόσπασμα:
Last edited by adventure; 30-05-2011 at 11:44. |
|
|||
|
|||
Απλά αναφέρθηκα στα σχόλια του siraxanz (για άρση πιθανόν παρεξηγήσεων)!
|
|
|||
|
|||
Και μετά από ένα μικρό διάλειμμα για διαφημίσεις, Συνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στα Βαλκάνια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάμε λοιπόν .
|
|
|||
|
|||
Παντως το μονο που δεν μπορεις να αποκαλεσεις τον χαρη [siraxanz] ειναι ''γιαλαντζι ταξιδευτη'',οταν ''ρουφαει'' τα 36ωρα με το καλαμακι......γιαλαντζη καφετζη,ισως αν και δεν εχω δοκιμασει τον καφε του....
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκια, μην τρελλαίνεστε!
Ό,τι είναι γραμμένο εδώ, είναι γραμμένο με καλή προαίρεση και μπόλικο χιούμορ. Κάθε πρόταση είναι δεκτή και συζητήσιμη, όπως και η καλή παρέα, το καλαμπούρι και τα πειράγματα! . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Το GSFORUM στη TV (κοπη πίττας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011) | Black_Shadow | "Το ... κοπή τη πίττα" | 63 | 22-04-2011 18:11 |
Βίντεο από την ασφάλτινη εξόρμηση στην πίττα του GSForum - 12/2/2011 | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 18-03-2011 23:24 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 17:20 |