|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυριανή...καταδρομική
Δεν θέλει κόπο, θέλει ...τρόπο..
Last edited by vpentza; 07-10-2013 at 09:40. |
|
|||
|
|||
ωραίες εικόνες ,πάντα τετοια..
|
|
|||
|
|||
Μπράβο φιλαράκια, βόλτα με τα όλα της
|
|
|||
|
|||
Ωραια παρεα,απιθανα μερη,καλος καιρος....τι αλλο να ζητησει κανεις?
Πανεμορφες φωτο απο ολους... Μπραβο παιδια,με το καλο και η επομενη! |
|
|||
|
|||
Μπράβο στην παρέα, για την όμορφη βόλτα ! Και από φώτο.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο στην παρέα!Πολύ ωραία βόλτα σε μέρη που εγω τουλάχιστον δεν τα ήξερα!Μπήκε στα προσεχώς!!
|
|
|||
|
|||
Να πω και εγώ με την σειρά μου, τώρα που έχω πάλι "μάχιμο" υπολογιστή, έστω και καθυστερημένα ότι όλα ήταν καταπληκτικά. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει ηφαίστειο στα Μέθανα !!
Υπέροχη ιδέα του διοργανωτή Vpentza (Bασίλης) για την μοτοβόλτα! Τελικά ο χαρακτηρισμός "καταδρομική" για την ανάβαση στο βουνό φαίνεται αναφερόταν Γνώρισα από κοντά ιντερνετικούς φίλους και ταξιδευτές όπως είναι ο Μagelanos (Παναγιώτης), φίλε Παναγιώτη, τον Gepol (Γιώργος) με την "κούρσα" και βέβαια τον Bonneville (Γιώργος) με το υπέροχο εργαλείο του! Ξαναείδα από κοντά παλιούς φίλους όπως είναι ο Garduelis (Νότης), ο Aeriko (Πάνος), ο Μακ (Μακάριος), ο Szygo (Σωτήρης) και ο translatoras (Παναγιώτης) Και βέβαια χάρηκα όσο τίποτα άλλο την κουβέντα μας με το Aeriko (Πάνος) και τον Bonneville (Γιώργος) που τον γνώρισα στην μοτοβόλτα μας Άντε να κάνουμε καμία επανάληψη, μπάς και φύγει από πάνω μας αυτό που μας ψεκάζουν και να πάρουν και λίγο φρέσκο αέρα τα μυαλά μας μπάς και ξελαμπικάρουμε !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να δούμε , μου φαίνεται η "τριμελής" αρχίζει να ενεργοποιείται και πάλι. |
|
|||
|
|||