|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To ρήμαξα το χέρι μου...
Σιδερένιος τρελό αγόρι όλα θα πάνε καλά. Έχω σπάσει τρεις φορές τον δεξί καρπό μια τον αριστερό και βίδες στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού. Σίγουρα κάτι άλλο μου διαφεύγει με τόσες φορές έχω χάσει το μέτρημα. Αυτά φτιάχνονται φιλαράκι…
|
|
|||
|
|||
Σιδερένιος. Όλα καλά θα πάνε.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους σας, ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ, για το ενδιαφέρον και τα καλά σας λόγια. Εγχειρίστηκα και όλα πήγαν καλά. Τώρα θέλει υπομονή για κανένα μήνα.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στο φίλο μου τον Σταύρο pirate, του οποίου το ενδιαφέρον με συγκίνησε ιδιαίτερα και τον θεωρώ χαρακτήρα που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στη σημερινή κοινωνία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον φίλο μου Κώστα Dent με τη Νατάσα για την επίσκεψή του και το τρομερό μιλφέιγ Τέλος ευχαριστώ όλα τα φιλαράκια από το forum για τα τηλεφωνήματα και τα PMs τους. Ελπίζω να βρω τρόπο να έρθω στον καφέ να δείτε και τον τύπο ρόμποκοπ νάρθηκά μου |
|
|||
|
|||
Στράτο μόλις τώρα είδα το θέμα και έπαθα πλάκα! Φιλε μου περαστικά γρήγορα δεν είναι τίποτα και σιδερένιος απο εδώ και πέρα. Αντε και ο καιρός περνά γρήγορα με μερικούς καφέδες να δεις πως θα γίνει καλά το χερακι!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά κ αγύριστα!!!!
Να γίνεις γρήγορα καλά Την καλύτερη ανάρρωση να έχεις |
|
|||
|
|||
Σιδερένιος!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αααα και που είσαι και τα μιλφέιγ κλπ κλπ ξέχασε τα και αυτή η κίνηση με το κουτάλι θεωρείται απαγορευτική για το χειρουργείο σου περαστικά σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλή ανάρρωση Στράτο και μπράβο Σταύρο κι απο μένα !! |
|
|||
|
|||
Στράτο περαστικά και αγύριστα να ναι..γρήγορα σιδερένιος
Καλό το μιλφέιγ |
|
|||
|
|||
Σιδερένιος Στράτο,
Πρόσεχε μην πάρεις κιλά... Όσο για τον Pirate ....αν δεν ήταν Ολυμπιακός θα ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου.... |
|
|