|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η βόλτα του Τάκη
Απόσπασμα:
αστα........... ακομα δε καταλαβα πως καταφερα να το ξανανεβω το βουνο με τις μποτες κουτσουρα και το αγροτικο να με κυνηγαει
|
|
|||
|
|||
ευγε και παλι στην παρεα!! δεν πειραζει ρε Γιαννη συμβαινουν αυτα!
|
|
|||
|
|||
μπραβο φιλοι Κρητικοι....
σουπερ παρεα και βολτα στο φυσικο περιβαλλον τους τα μοτορια... παντα τετοια.... (Γιαννη καλα εκανες και το αφησες να ξαπλωσει γιατι αμα ζορισεις την μεση σε τετοια φαση μπορει να παθεις μεγαλη ζημια) |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ όλους με τη σειρά μου για τα σχόλια...
Είχα στραμπουλήξει το δεξί πόδι 2 βδομάδες πριν και με το που το πάτησα κάτω για να στηρίξω τη μηχανή ένιωσα ένα οξύ πόνο και αμέσως την άφησα να πέσει. Αν δεις μόλις σηκώνομαι κουτσαίνω. |
|
|||
|
|||
Ας είναι αυτή η τελευταία φορά που πέφτεις (αν και δύσκολο στους κατσικόδρομους που συχνάζεις ) ή έστω να είναι πάντα έτσι χαλαρές.
Από ότι φαίνεται σαν να σταμάτησες χωρίς λόγο δείχνει και να το έχασες από το βάρος μετά. Ρε μήπως έχει δίκιο ο Νίκος που λέει ότι τα έκανες αυτά για να αποφύγεις το τελευταίο βουνό? Μήπως λέω... |
|
|||
|
|||
ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η ερμηνεία που δίνω εγώ για την τούμπα είναι η εξής. Δεν έχω αφήσει σωστή απόσταση από τον Τάκη μπροστά. Κάπου κοντά στη στροφή κοντά στον γκρεμό, λόγω του (πολύ) σαθρού εδάφους σπινιάρει ο τροχός του, βάζει πόδι κάτω και το σώνει. Εγώ που έρχομαι από πίσω με 2α κλείνω το γκάζι και πατάω φρένα χωρίς να κατεβάσω ταχύτητα. Μπαίνω στη στροφή αλλά μου σβήνει λόγω χαμηλών στροφών του κινητήρα. Προσπαθώ να την κρατήσω αλλά δεν μπορώ λόγω πονεμένου ποδιού και αποφασίζω να σαβουριαστώ. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που για να καταλάβω τί παίχτηκε έπρεπε να ξαναδώ το βίντεο πολλές φορές. Ευτυχώς όμως με τα κάγκελα της Adventure Spec και τις βάσεις για βαλίτσες Touratech η μόνη "ζημιά" ήταν που βγήκε από τη θέση της η επέκταση του λεβιέ του φρένου. Και 2 πολεμικά σημάδια στα κάγκελα .. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ομορφαααααααααντρα μου δε πειραζει την αλλη φορα θα παμε στις λασπες για να γλυστραει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
OΡΕΑ ΒΟΛΤΑ SOUPER
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κρήτη: βόλτα στον Γιούχτα | yns | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 29-08-2012 15:54 |
Η βόλτα μας στήν Ευρώπη...! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 37 | 04-08-2011 08:04 |
Πάμε μία βόλτα στην Αστροπαλιά… | evan400f | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 24-01-2011 12:09 |
Για βόλτες πολυτελείας ! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 5 | 10-12-2009 22:58 |