|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προς Θεσσαλονικείς Μάριου Συνάντηση 20/10/2013
Τι κουβέντες είναι αυτές; Αντρουπής, Χρήστο, ΑΑΑντρουπής. Ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης υπό την επίβλεψη του Πετράκη μας . . . αυτός με τα σφηκτηράκια. |
|
|||
|
|||
Ρε Μάριε τί τους έκανες...
Με φαίνεται την άλλη φορά που θα κατέβω θα πάω κι εγώ στο Άγιο Όρος . Όχι τίποτα.... γιατί τόσες μέρες εκεί με φράπε και πατατάκια την έβγαλα.... να τα ακούει ο x-nikos. |
|
|||
|
|||
Ααααα σε παρακαλω........ΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ
|
|
|||
|
|||
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ Α Υ Τ Ο Σ ????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τωρα τα δικα μου θα σου φανουνε "ξιαγκλιαβα" |
|
|||
|
|||
Μα να τό ξερα... θα έλεγα έρχομαι απ' την Ξηροποτάμου και είμαι με παξιμάδι, σκόρδο και μισό γαύρο εδώ και τρείς μέρες!
Δεν μπορεί... κάτι θα κανόνιζε.... |
|
|||
|
|||
Α βρε Σαλονίκη....όλα τά'χεις! Τι ωραία που περνάτε εδώ πάνω βρε μούτρα! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αδερφάκι μου καλό, με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στον κύριο "γούγλη" δεν βρήκε κάτι . . . γι' αυτό κάνε και καμιά μεταφραΣΟΥΛΑ. Α βρε Πάτρα, όλα τα ΕΙχες. |
|
|||
|
|||
Θα συμβουλευτώ τον Μάριο τί είπε αυτός στον δικό του παπά... και αναλόγως θα πράξω.
Last edited by Nordic; 26-10-2013 at 03:02. |
|
|||
|
|||
Ξιάγκλιαβα = νιρουμπλιάγκαβα
Συνθετη λεξη ξιάγκλια-γκαβά, απο τοπικο λεξιλογιο της περιοχης Γαλατινης εκ του οποιου η εννια βγαινει απο την γιαγια Ξιαγκλια η οποια ηταν μια ΟΧΙ καθημερινη γιαγια αναρμοστη στην τοτε εποχη σαν μαυρο προβατο ενα πραμα με τις ιδιορρυθμίες που ΔΕΝ κολαγαν στον τοτε ρυθμο ζωης πεινας και ταπεινοφροσύνης κατι σαν ΑΛΛΑ στην εποχη του 40 και το γκαβά δλδ τυφλα...οτι χειροτερο σαν συνδιασμος γκαβή ξιάγκλια οταν θελαμε να παρομιασουμε κατι στραβο και ασχετο.. you now what i mean yeah???? |
|
|||
|
|||
κι έλεγα πως τα Κινέζικα είναι δύσκολη γλώσσα!!! Έχεις ΠΜ. |
|
|