|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες
Απόσπασμα:
2.Dent 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Nikos X (διπλός) 7.Commander (διπλός) 8.moby gr 9.KAS 10.Magelanos 11. Strats (διπλός) 12. Man gs |
|
|||
|
|||
1.Teo 71
2.Dent(Δπλος) 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Nikos X (διπλός) 7.Commander (διπλός) 8.moby gr (Μονος) 9.KAS(????) 10.Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός) Παρακαλώ οι μονοί να δηλώσουν αν είναι διατεθιμένοι να μείνουν με συγκάτοικο, για να δω αν χρειαστεί να κλείσουμε και 3ο ξενώνα... Το χωριό έχει 4 ξενώνες...... |
|
|||
|
|||
Παιδιά πολύ καλή περιοχή για βόλτα.
Θα ήταν καλά μείνετε και Καλαρύτες. Πηγαίνοντας να κάνετε μια στάση στη μονή της Κηπίνας Panoramio - Photo of Μονη κηπινας by tsipro . Φοβερό φαγητό στην ταβέρνα του Ναπολέων στην πλατεία, φυσικά τσίπουρα και μετά ύπνο στον ξενώνα του, που είναι από πάνω, στο πατρικό του που έχει διαμορφωθεί ανάλογα. Αν έχει χοιρινό με πράσο είναι must Το Συρράκο καλό είναι, αλλά έχει πέσει πολύ αναπτυξιακό πακέτο από την άλλη στους Καλαρύτες, ο χρόνος σταμάτησε την κατάλληλη στιγμή. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ είναι ευλογημένος τόπος |
|
|||
|
|||
βαλε με ερωτηματικο να μην το γρουσουζεψουμε
|
|
|||
|
|||
Ωραία εκδρομούλα...
|
|
|||
|
|||
Eγω λέω να τους κλείσεις και τους 4 ξενώνες για να χωρέσουμε.Αύριο θα ξέρω για να σας πω διπλός ή μονός.
Έβαλε στο ΚΑS ????? έτσι θα μείνουν. Moby??????πάλι πας να λιώσεις λάστιχα??? |
|
|||
|
|||
Μενω και με συγκατοικο αν χρειαστει αλλα και σε σκηνακι στην εισοδο του
χωριου να φυλαω τα μηχανακια με το Man Εν αναμονη και της ιδεας του τσομπανη για παραποταμια κατασκηνωση! |
|
|||
|
|||
Aν έρθω μόνος μου μαζί στα σκηνάκια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Ναπολεων εκανε και καινουργιο ξενωνα αλλα και παλι δεν χωραμε εκει ουτε σε φωτογραφια Η σπεσιαλιτε του ειναι βασικα το κατσικακι στο φουρνο γιατι οπως λεει ο ιδιος, αυτο τρεφεται με τα πιο τρυφερα τα δεκαοχταρικα που λεμε |
|
|||
|
|||
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ειμαι με συγκατοικο...
|
|
|