|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Mοντιφες! Πως το πηρες...και πως ειναι τωρα!??
Αυτα ειναι,τετοια θελω να βλεπω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δωσε λεπτομεριες για τις ζαντες......... εκανες τα στεφανια μαυρα με λυσιμο -δεσιμο ηλεκτροστατικη? που ? ποσο ? κλπ κλπ......... σε λαθος ποστ εκανα παραθεση........αν μπορει να διορθωθει...... Last edited by GAGARIN; 21-03-2013 at 22:29. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μαλλον σε εμενα ειθελες να κανεις παραθεση σωστα???
ΑΝ ναι ακου οι ζαντες ειναι 1200αρες καινουργιες κουτα ...... κρατησα τα κεντρα μου και απλα εβαλα μια σειρα ακτινες καινουργιες..... ΟΙ μπροστα ακτινες ειναι ακριβως οι ιδιες οποτε δεν χρειαστηκα..... Οι πισω επειδη το κεντρο μας ειναι κατι λιγο ποιο μεγαλο θελει αλλες ακτινες οποτε αγορασα μια 40νταδα με δυο ευρο την ακτινα και τελος...... ολοι η δουλεια[μοντα ξεμοντα και ζυγισμα μαζι με τις πισω ακτινες πληρωσα 400 περιπου ευρο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πλεξιμο που? θελω να κανω τα στεφανια μαυρα...αλλα κολλαω στο πλεξιμο και στο μονταρισμα ......υπαρχει κανενας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ? και αφου ειναι ανοδιωμενα θελουν κατι ειδικο πριν γινει ηλεκτροστατικη ή απλη βαφη? sorry για το σπαμ Last edited by GAGARIN; 21-03-2013 at 22:51. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλη αρχη
Last edited by commander; 21-03-2013 at 23:06. |
|
|||
|
|||
Πιό πολύ από όλα μου αρέσει η κορνίζα της φωτό, άμα είσαι της δουλειάς... |
|
|||
|
|||
αυτο ειναι το θεμα θα τις βγαλω μονος θα τις λυσω τελειως να τα στειλω για βαψιμο και καποιος θα πρεπει να τις παει για πλεξιμο να μου τις στειλει πισω να βαλω λαστιχα....θα το ψαξω να δω τιμες και λοιπα απο βαφη.........το βαρεθηκα το μελιτζανι χρωμα που εχει αρχησεινα αχνιζει
ευχαριστω παντως τωρα ειδα στο site οτι τις στελνει αυτος για βαψιμο Last edited by GAGARIN; 21-03-2013 at 23:17. |
|
|||
|
|||
Τωρα μπαινουμε στο ζουμι!
ετσιιιι αγορι μου!...αυτες ειναι μοντιφες! αντε κι αργησες...σε περιμενα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
desierto |
|
|