|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
Ναι ειναι διαφορετικό αλλα πιστεύω λέγεται με εκνευρισμό για την απάτη πολλών επαγγελματιών.
Αλλα αλλο απάτη και αλλο ακρίβεια σε μερικές περιπτώσεις ειναι αναγκαία. Τρανό παράδειγμα η καντίνα στη Ακρόπολη που πουλούσε το νερό 1 ευρώ γιατι ο νοίκι οι ήταν 20000 ευρώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για την ακροπολη και την καντινα εκει, σαν παραδειγμα, ειναι απολυτως σωστο. Το ιδιο συμβαινει και στο da capo στην Τσακαλωφ στο κολωνακι αλλα και στα περισσοτερα κεντρικα μαγαζια.. |
|
|||
|
|||
Τα πραγματα νομιζω αγαπητοι μου φιλοι ειναι παρα πολυ απλα...Ευτυχως σε αρκετα πραγματα ακομη,εχουμε το remote control στο χερι...
ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!! Ανταμοιψτε τον σωστο επαγγελματια κ "τιμωρειστε" το αρπακτικο...Δεχομαι οτι καποιος επαγγελματιας μπορει να πληρωνει υπερογκο ποσο σε ενοικιο,αλλα δεν θα το πληρωσω εγω! ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!! |
|
|||
|
|||
Το DaCappo δεν ειναι καλο παράδειγμα, ούτε ενοικίου ούτε τιμής καφέ, κανεις λάθος!
Al Bandy, να αγιάσει το στόμα σου και η φωτογραφική μηχανή σου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ποιο σημειο ειναι το λαθος? |
|
|||
|
|||
ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
Απόσπασμα:
Καθώς και ο επιχειρηματίας θα πληρώσει το υπέρογκο ενοίκιο αν αποφασίσει να το νοικιάσει. Αν απο την άλλη δεν πας εσύ,εγω,αυτοί ... και ο επιχειρηματιας δεν θα το νοικιάσει ... και ο ιδιοκτήτης θα ρίξει το ενοίκιο. Απλά πράγματα. Ελεύθερη αγορα ειναι κι έτσι δουλεύει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπως θα εκανε και το da capo δηλαδη............η απαντηση στον Tsak8. Εισαι σωστος, αυτη ειναι η ελευθερη αγορα αυτη εφαρμοζεται σε ολο τον δυτικο κοσμο με κανονες πλην ελλαδας που δεν γνωριζει απο κανονες. Μαλλον δεν γνωριζε μεχρι σημερα........ |
|
|||
|
|||
Στο υπερογκο ενοικιο, στην τιμή του καφέ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
aki μου που ειναι η απατη???? σε πληροφορω οτι το νερο στην Ρωμη αλλα και Φλωρεντια και Βενετια (το μικρο μπουκαλακι) εχει 2 ευρω...ναι 2 ευρω....το κατουρημα 1 ευρω...οποτε ηθελες 3 ευρω πιες-βγαλε.... αυτα και σε δημοσιες υπηρεσιες..ΕΠΙΣΗΜΑ δηλαδη οχι σε ΕΝΑ η ΔΥΟ περιπτερα στην Ακροπολη...ειχαμε τρελαθει να ψαχνουμε να βρουμε μαγαζια που τα ειχα Πακιστανοι και πουλαγαν το νερο 50 λεπτα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο προτεινω κ γω με το ποστ μου....Να ΜΗΝ πας εκει που δεν σε συμφερει (δηλαδη στον ακριβο!)Εχουμε επιλογες.... |
|
|