|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
Έχω το γνωθεις αυτόν φιλαράκι σε πρόλαβα :!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !
|
|
|||
|
|||
γραφουν ιστορια ο arkas και ο λεοντοκαρδος!!!
|
|
|||
|
|||
Πρωτα απ'ολα συγχαρητηρια στους υπευθυνους του forum για την καταπληκτικη τοποθεσια της εκδηλωσης.Επισης ευχομαι καλη δυναμη σε ολους οσους ασχοληθηκαν και θα ασχοληθουν μεχρι το περας της διοργανωσης.Θελει και κοπο αλλα και τροπο να οργανωσεις μια εκδηλωση που θα απαρτιζεται απο τοσα ατομα,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερουν αψογα.
Μεσα λοιπον κι εγω διπλος,πρωτον γιατι αυτα τα πραγματα δεν χανονται, δευτερον γιατι μετα απο πολλες μερες θα ξαναδω το αγαπημενο μου varadero μαζι με τον νεο ιδιοκτητη του,και τριτον γιατι εαν δεν ερθουμε ποιος ακουει την comandero-oικογενεια!!!! [Νικο και δημητρη,η καταθεση της προκαταβολης θα γινει δευτερα πρωι] |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μέσα κι εμείς ως νεα μέλη οικογενειακώς (από Σάββατο) !!
Φώτης + Εμμανουέλα + τα 2 μας παιδάκια (2 και 3,5 ετών) !! Για την προκαταβολή μας θα επιληφθεί ο Κωστής (CPS) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι θεωρω στο χερι των διοργανωτων και κατ επεκταση στο δικο μας να δειξουμε πολιτισμο και να σεβαστουμε τους εαυτους μας και τα παιδια μας! |
|
|||
|
|||
Μέσα και μεις με Κωστή, οπωσδήποτε για Κυριακή, με option Σαββάτου. Μόλις το εξασφαλίσω, θα ενημερώσω.
Για το τσιγάρο, ελπίζω να είναι όπως έγινε και στην πρωτοχρονιάτικη συγκέντρωση, που δεν καταλάβαμε τίποτα, λόγω καλού εξαερισμού. Άντε καλά να περάσουμε, για άλλη μια φορά. Ντινόπουλε γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα? |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια Νικόλα & Δημήτρη για άλλη μια φορά για την καταπληκτική ιδέα και το πρόγραμμα του event... Πάντα τέτοια & καλύτερα...
Μέσα & εγώ....μονός (μονόκλινο) για διανυκτέρευση Σάββατο, ( Νικόλα, η προκαταβολή, 50 € είναι ήδη στο λογαριασμό σου..., thanks) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επιλήφθηκε κιόλας...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |