|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: οταν η σομαλια πεφτει μακρια........
Καταπληκτικά θηλαστικά Κωστή τα οποία έχουν ανεπτυγμένο εγκέφαλο και αισθήσεις πολύ ιδιαίτερες !!
Εχω ακούσει δύτες που βρέθηκαν αντίκρυ σε δελφίνι και ομολογούν ότι διέκριναν ένα φιλικό και λαμπερό βλέμμα το οποίο εξέφραζε συναισθήματα μαγείας !!!! Οταν βγήκαν από τη θάλασσα είχαν ένα χαμόγελο διάπλατο !! Και όλα αυτά φίλε με την OLYMPUS μΤοugh που από σήμερα την έχω και εγώ !!!!! Ευχαριστώ τον φίλο Σταυρή Frits !! |
|
|||
|
|||
Βρε παιδί μου αυτά τα ιστιοπλοϊκά με τέτοια κάλμα μπουνάτσα, πως πάνε τόσο γρήγορα!!!
(Την άλλη φορά να στερεώσεις την Olympus στο τεσσαροχάλι και θα βγάλεις τέτοιες υποβρύχιες λήψεις που θα σε ζητήσουν στο ίδρυμα Jacques Cousteau!) |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφες εικόνες Κώστα.....
|
|
|||
|
|||
καλή προσαρμογή!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολλη καλη επιλογη...καλοριζικη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι εννοεις γρηγορα;;;;; 8 μιλια παμε.... |
|
|||
|
|||
το σκαφος..ocean star 51.2(15.6 μετρα)ελληνικης κατασκευης,αρκετα βαρυ,αλλα κατασκευασμενο στην ελλαδα και τις πολυ δυσκολες θαλασσες μας.... πολυ ανετο με 5 καμπινες και 4 τουαλετες.... |
|
|||
|
|||
το πληρωμα......ο καπετανιος,η καπετανισσα,ο μουτσος με την λιλιαν,ο ντορου με την ανκα και ο μικρος μανιακ(για να μαθαινει)
|
|
|||
|
|||
προρισμος .....οι κυκλαδες και οσο γινεται περισσοτερα νησια,λογω των εξ ρουμανιας φιλοξενουμενων μας.....
τακτοποιηση εφοδιων απο τις γυναικες...... και φυσικα,τρεξιμο και καθαριοτητα του σκαφους απο τον μουτσο..... |
|
|||
|
|||
ξεκινησαμε με τρομερη μπουνατσα(χαρα ο gemara)....με προρισμο τον Κουταλά Σερίφου και λογω του καιρου τα χερια του μουτσου ειχαν παρει φωτια..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σκοτωνουν τα ''αλογα''....οταν ''χαλασουν''?? | Ακιs | Αυτοκίνητο | 9 | 23-06-2011 13:58 |
Γερανεια, οταν η φυση εχει κεφια .... | bill 800gs | Χωμάτινες εξορμήσεις | 17 | 01-11-2010 17:32 |
οταν τα δεντρα ταξιδευουν... | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Αναβάτης | 10 | 02-10-2010 17:46 |
τι κανουμε,οταν η αρκουδα πεταει πετρες... | gsmaniac | Χρήσιμα | 4 | 22-09-2010 18:31 |
Οχι sms οταν οδηγουμε... | georgekostas | Διάφορα | 17 | 19-08-2009 14:55 |