|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιον αποδικωποιητή ;;;;
Έχω μια sony bravia με την οποία βλέπω τα ψηφιακά της ΕΡΤ , ακούω τα ψηφιακά ραδιόφωνα , αλλά από τα υπόλοιπα κανάλια ακούω μόνο φωνή χωρίς εικόνα .Κάνω κάτι στραβά ;Κάποιος μου είπε αντι αντί για αποδικωποιητή να βάλω μια κάρτα .
Γ@μ@ το φελέκι μου και την τεχνολογία μαζί .Τί κάνω ; |
|
|||
|
|||
έχεις MPEG2 μόνο
θες κάρτα λογικά ναι ψάξε CI card MPEG4 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πού την βρίσκουμε και πού την βάζουμε σε Philips... δεν θυμάμαι το μοντέλο? |
|
|||
|
|||
Προσοχή στις κάρτες !
Ρωτήστε τα service των αντιπροσωπειών των τηλεοράσεών σας και θα κατατοπιστείτε κατάλληλα ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Αυτό και θα κάνουμε...
|
|
|||
|
|||
Ακριβώς.
Θα σε βαρέσουν λίγο στο κεφάλι (ενώ ένα ebay θα σου έκανε μεγάλη οικονομία) αλλά τουλάχιστον έτσι ξέρεις ότι θα δουλέψει. Προσοχή κάποιες... ζεσταίνονται πολύ λέει (!). |
|
|||
|
|||
SD από 34.9:
31.0 euro 1-9 τεμάχια 29.5 euro 10-49 τεμάχια 28.0 euro 50+ τεμάχια HD από 44,9: 37.5 euro 1-9 τεμάχια 36.5 euro 10-49 τεμάχια 34.0 euro 50+ τεμάχια 5 χρόνια εγγύηση Τιμές μόνο για το Forum μιας και η εταιρία έχει συγκεκριμένη τιμή λιανικής. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κοιταξε εδω ενα μηχανακι που ειναι φθηνο και αποδεδειγμενα δουλευει (με προσωπικη εμπειρια). Αν κοιταξεις στον ιδιο πωλητη εχει και με περισσοτερες 'πορτες' ωστε να μπορεις να συνδεσεις περισσοτερα απο δυο μηχανηματα στη TV σου . HDMI 1x2 splitter v1.3 HDCP 2 ports swither 3 4 5 8 3D PS3 Blu-ray Xbox | eBay |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ναι την ξέρω την ύπαρξη τους.
Απλώς δεν ξέρω αν χάνω σε ποιότητα τίποτα. Τώρα οι "ψηφιακοί" θα λένε τι βλακείες λέω και οι hi-endάδες θα λένε ότι έχω δίκιο. Εξηγώ: Θεωρητικά το ψηφιακό σήμα, είναι ψηφιακό σήμα. Αν περάσει ολόκληρο, πέρασε. Δεν έχει "ποιότητα". ΟΜΩΣ για κάποιο λόγο οι οπαδοί του hi-end έχουν μεταφέρει την τρέλα τους περί τρομερά ποιοτικών καλωδίων κλπ. ΚΑΙ στα ψηφιακά σήματα. Δεν νομίζω να έχουν δίκιο (μάλλον για placebo effect το κόβω), από την άλλη ορκίζονται ότι βλέπουν διαφορές. |
|
|