|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη !
Δυό βδομαδούλες Γιώργη και μετααά...τα ωραία !!
|
|
|||
|
|||
Μην ξεχνάτε και την βολτούλα με το αεροπλανάκι στο Como!!!
|
|
|||
|
|||
Θα κάνω κι εγώ ένα loop...!!
Last edited by syan; 08-06-2010 at 09:28. |
|
|||
|
|||
Αμην και ποτε Στρατο!!!!
Περνανε οι μερες!!!!!! |
|
|||
|
|||
αμα δεν οδηγαει ο Στρατος εγω δεν μπαινω!!!!!
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ ...αν κάνει loop ο Στράτος εκει κοντά, δεν μπαίνω!!!
|
|
|||
|
|||
αν δεν ειναι πολυ αργα για δηλωση συμμετοχης θα με ενδιεφερε να μαθω περισσοτερα
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς είναι πολύ αργά αγαπητέ μου...!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας και θα ακολουθήσουν και άλλες ποιοτικές εκδρομές και ταξίδια, εντός και εκτός συνόρων! |
|
|||
|
|||
Το τελικό πλάνο της διαδρομής θα έχει ως εξής: Αφιξη Ανκόνα 26/6 το πρωϊ και κατεύθυνση για Φλωρεντία μέσω του SS67 που ενώνει το Forli με το Firenze (Φλωρεντία), και το περίφημο Paso di Muraglione που βρίσκεται περίπου στη μέση της διαδρομής. Δεν είναι τυχαίο άραγε που τα αστέρια του Motogp κατάγονται από τις γύρω περιοχές? Rossi από το Urbino, Dovizioso από το Forli, DeAngelis από το San Marino… Κάποτε έλεγαν (και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει) ότι η Ducati, το εργοστάσιο της οποίας είναι σχετικά κοντά (forli – bologna περίπου 85 χλμ), έβγαζε της μηχανές της για δοκιμή σε αυτή τη διαδρομή… Μετά από παρότρυνση του Στράτου (Syan) οδήγησα τον SS67 ερχόμενος από Mugello (MotoGP) 06/06/10 και κατευθυνόμενος προς το San Marino Φυσικά σταματήσαμε στο Muraglione για καφέ. Αφού ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Στράτο για τη φοβερή του πρόταση, έχω να σας πω τα παρακάτω:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα 10 ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη | georgekostas | Διάφορα | 15 | 15-01-2010 10:58 |
Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 12-01-2010 20:55 |
Επιστροφή στην Ευρώπη για το ΜοtοGP | skippybi | Αγώνες | 8 | 04-05-2009 13:30 |