|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Παρακολουθώ μιά εποικοδομητική συζήτηση και χαίρομαι!
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι! Πρέπει όμως να βρούμε ένα modus vivendi..... |
|
|||
|
|||
......και πάνω απ'όλα πρέπει να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις!
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα..... στο παρόν νήμα εκδηλώθηκε προσωπική επίθεση σε έναν από τους πιό αξιόλογους ανθρώπους του φόρουμ και χωρίς προφανή λόγο και πάνω απ'όλα άσχετο τελείως με το θέμα που κουβεντιάζουμε! Εγώ το αξιολογώ ως προσπάθεια να γίνει μπάχαλο το θέμα και να δικαιωθούν κάποιοι. Εγινε όμως σε λάθος άτομο η επιλογή κι ευτυχώς προς το παρόν εξακολουθούμε να κουβεντιάζουμε πολιτισμένα. Δεν είναι πρόβλημα θεματολογίας φίλοι μου! είναι πρόβλημα προσώπων. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να μην ξέχνα με όμως ότι το φόρουμ είναι ένα φόρουμ για μηχανες.,κατα πρώτο λόγω ,.,
για να φανταστούμε το αντίθετο σε ενα φόρουμ με πολιτικό περιεχόμενο να γράφαμε θέματα για τις μηχανές .,.,τι αντίδραση θα είχαμε απο τα μέλη???? και πάλι θα πω οτι το πρόβλημα είναι ο χρωματισμος-κομματισμος και οι προσβολές σε διάφορες κοινωνικές ομάδες παρά η πολιτικές συζητήσεις .,(προσωπικη αποψη) και μεγάλο πρόβλημα προκύπτει και από τον υπέρμετρο εγωισμό που σιγά σιγά αναπτύσσεται μεσα στο φορουμ |
|
|||
|
|||
Τι θέλουμε από το GSforum;
Απόσπασμα:
άλλωστε αυτό ειναι και το πρωταρχικό κυρίαρχο στοιχείο που μας ενώνει όλους. Τα αλλα θέματα έπονται .... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Last edited by peterv; 12-10-2013 at 21:53. |
|
|||
|
|||
μια χαρά τα λέτε όλοι σας.......
αναρωτηθηκατε ΟΜΩΣ γιατί νοητα έχουν εξαφανιστεί παιδιά, ομοσταυλοι=ταξιδιαρες ψυχές.....απ τα δρώμενα και απλά μόνο παρακολουθούν........ σαν τον big brother Γιατι...... δεν νομίζω να βαρεθηκαν να γράφουν τις ταξιδαρες τους.... να έρχονται σε συναντήσεις..... παρά μόνο σε καλές εκδρομές που τρέχουν κατα καιρούς εδω |
|
|||
|
|||
Βασίλη θεωρείς δλδ απο τα λεγόμενα τους ,
ότι η θεματολογία που ειναι άσχετη με τον μοτοσυκλετισμό τους ενοχλεί ; Αυτός ειναι και ο λόγος που παραμένουν περισσότερο ενενεργοί ; Η πιστεύεις ότι κάτι άλλο φταίει ; Last edited by peterv; 12-10-2013 at 22:17. |
|
|||
|
|||
Πέτρο μου πάρε παραδειγμα μέσα απ τα κατινοθεματα
σκηνικό που έγινε τελευταία ....... |
|
|||
|
|||
Παιδες ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που εχετε θεμα-προβλημα με τα πολιτικα...Ειναι σαν αυτους που γκρινιαζουν οτι η τηλεοραση ειναι μαπα,εχει ολο βλακειες κλπ...Αφου εχεις το τηλεκοντρολ ρε φιλε...ΚΛΕΙΣΤΗΝ!
Το ιδιο ισχυει κ εδω..Δεν σου αρεσουν τα πολιτικα?ΜΗΝ τα παρακολουθεις!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!Δεν πιστευω οτι καποιος θα φυγει απο το φορουμ επειδη τσακωνονται 2 η 3 η 1013 στα πολιτικα θεματα... Ισα ισα εμενα προσωπικα μου δειχνει οτι ειναι ζωντανο το φορουμ κ οι ανθρωποι του!!Καλο θα ηταν βεβαιως να λειπουν οι χαρακτηρισμοι κ οι προσωπικες επιθεσεις,αλλα επισης καλο θα ηταν κ ο κοσμος μας να ηταν αγγελικα πλασμενος... Διαβαζω κ μπαινω σε αρκετα φορουμ,μπορω να σας πω,οτι ειστε μια χαρα παρεα κ δεν υπαρχει κανενα προβλημα...Κ οι τσακωμοι μεσα στην ζωη ειναι... |
|
||||||
|
||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αληθεια δεν ντρεπεσαι??? Οταν θα κανεις παραθεσεις θα τις κανεις ολοκληρες!! Δες τα χαλια σου. Με το καλημερα ρε σεις δεν εχετε τι αλλο να κανετε? Αντι να κανεις στην ακρη και να σκεφτεις μηπως τελικα κουραζεις χειριζεσαι τις παραθεσεις επιλεκτικα για δημιουργια εντυπωσεων. Θα το εχεις ξαναακουσει πρφορικα το διαβασες και στις προηγουμενες σελιδες .. Η συντριπτικη πλειοψηφια των μηνυματων σου ειναι αυτο που δεν θελουμε απο το Gs Forum. |
|
|||
|
|||
Σιγά σιγά ξεδιαλύνει......
|
|
|