|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Σήμερα πέρασα και εγώ από το συνεργείο των παιδιών,
η μπέμπα μπαίνει στην κλιμακτήριο και κάνει κάτι παράξενα, αλλά τελικά οι γιατροί δεν διέγνωσαν κανένα σοβαρό πρόβλημα και μου έφτιαξαν την μέρα γιατί δεν είναι εποχές για έκτακτα χωσίματα. Βασιλή & Παρασκευά καλές δουλειές να έχετε... |
|
|||
|
|||
άλλη μια φορά τα παιδιά ήταν άψογα...πήγα για κάτι που μου φάνηκε περίεργο, με εξυπηρετήσανε ΑΜΕΣΑ και χωρίς ραντεβού!!!!
Τους ζαλισα με απορίες....δεν πήγα και redbull.... Εύγε ακόμα μια φορά!!!!!! Και ευχαριστώ πραγματικά!!!!! Αντε φεύγω πάω στον καφέ |
|
|||
|
|||
Να ειστε καλα βρε παιδια για τα καλα σας λογια.Πραγματικα σας ευχαριστουμε πολυ.Σορρυ που δεν εχω ερθει απο το καφε αλλα τον τελευταιο καιρο τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα.Και χτες ηθελα να ερθω αλλα εφυγα απο το νοσοκομειο αργα και δεν ειχα κουραγιο και δυναμη καθολου.Και θελω απο εσας μια ευχη να πανε καλα τα πραγματα με το κουνιαδακι μου που πηγε να κανει μια ενεση για την μεση του που ποναγε
και τον εβαλε στην εντατικη απο την παρασκευη σε καταστολη για να μη γινει το κακο. Σας ευχαριστω πολυ και παλι. |
|
|||
|
|||
περαστικα να ειναι και παμε δυνατα! Εχεις τον Παρασκευα εκει ΔΥΝΑΜΗ!
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Περαστικά στον άνθρωπο σου να το ξεπεράσει και να βγει πιο δυνατος!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εύχομαι το παιδί να φύγει το γρηγορότερο από το νοσοκομείο.
|
|
|||
|
|||
Περαστικά να είναι Βασίλη
|
|
|||
|
|||
Περαστικά στο κουνιαδάκι Βασίλη!
|
|
|||
|
|||
Thanks παιδες να ειστε καλα και παντα ορθιοι..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |