|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 24 Νοέμβρη το Gsforum.gr εκδράμει στο....
Εμείς Χάρη θα διανυκτερεύσουμε Κυριακή, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει που.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγώ και ο ξάδερφος, θα σας συναντήσουμε την Κυριακή..λόγω δουλειας.. Για να επισκεφτούμε παρέα το ακρωτήριο..
|
|
|||
|
|||
Λίστα Συμμετοχών ...
Ενημερωμένη Πεμπτη 7 του Νοέμβρη! Όσοι φίλοι έχετε δηλώσει συμμετοχή διαβάστε το ποστ ...... και πείτε μου αν σας ενδιαφέρει η διαμονή για Σάββατο Επίσης διαβάστε την Λίστα Συμμετοχών και αν δείτε κάτι στραβό πείτε μου... 1. lepanto 2. anegis μονόκλινο παρακαλώ. 3. MARK(?) 4. VDR Κυριακή 5. Arkas 6. SenseiG(?) 7. Gasgs 8. HAWK 46 Κυριακή 9. evan400f 10. -DHMHTRHS- 11. Papadopaidi 12. jtnakos(?) 13. tazman(?) 14. syan (?) 15. Akis(Για να δούμε) 16. Alkis83 17. kokkinos1 18. KOSTIS-GS ....ένα δικλινο 19. kostas1200 20. dimitris arazos 21. Lepanto ii (?) 22. angelthing 23. panagiotis.farmer 24. aeriko Ενδιαφέρομαι για Σάββατο 25. tom 26. figus 27. omorfantras δίκλινο για Σάββατο 28. nanoshophellas 29. BMW 1150 RT 30. Lzrsths (an yparxei endiaferon … eimai k gw mesa) 31. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑΣ (ελπιζω να τα καταφερω) 32. Zissimo(απο Παρασκευη εγω αντισκηνο η τετρακλινο) 33. Zervas 34.peterv από Σάββατο σε συγγενη του 35.steliosx Δεν λέω από τώρα το "ναί".... 36.alekni ....για τρίκλινο (τετράκλινο) 37.gabizarksertao... ένα δίκλινο 38. Διαμονή από Σάββατο:
Επειδή Παρασκευή βράδυ θα μιλήσω με την ιδιοκτήτρια των Πύργων... Αυτή την φορά θα σιγουρέψω οριστικά την συμμετοχή μας αλλά όχι τελειωτικά εννοείται Καλό θα ήταν όσοι έχουν διάθεση για διανυκτέρευση Σαββάτου να ενημερώσουν έτσι ώστε να ξέρει και αυτή τι να περιμένει Επίσης έχω αρχίσει να ψήνομαι για διανυκτέρευση ... Τι λέτε δεν την κάνουμε διήμερη να γουστάρουμε??? Για το Σαββατιάτικο γλεντάκι λέμε τώρα και δεν είναι ανάγκη από πρωί Σαββάτου για όσους δουλεύουν Σάββατο... Πχ εγώ αν συμμετάσχω από Σάββατο θα αναχωρήσω από Άργος 17.00 απόγευμα |
|
|||
|
|||
24 Νοέμβρη το Gsforum.gr εκδράμει στο....
Αξίζει μια επίσκεψη στα σπήλαια Δυρού αν ειναι ανοικτά. Ειναι μοναδικό (τρίτο μεγαλύτερο σπήλαιο στην Ευρώπη ) , άσχετα που παρακμάζει λόγω δημοσίου .
Επίσης μπορω να σας πάω Κυριακή πρωί (νωρίς το ξημέρωμα γιατί μετά έχει ήλιο ) σε έναν λόφο που λέγεται παλιά καριοπολη ένας εγκαταλελειμμένος οικισμός του 1600 με 1700 απο τα τελευταία βυζαντινά επισκοπεια στην Μάνη. Βρίσκεται κοντά στην Αρεόπολη. Και έχει πεζοπορία περίπου 10 λεπτά … Άλλο ενα ωραίο σημείο για φωτό του Πορτο Καγιο ειναι ψηλά πάνω από το Αχίλειο. Σε ενα σημείο που λέγεται Γεωργιάνικα. Αξίζει να περπατήσει κανείς μεσα στην Βάθια. Και να πάρει ζυμωτό ψωμί για το σπίτι από παραδοσιακό φούρνο στην κάτω πλατεία της Αρεοπολης. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Ψάχνομαι για συγκατοίκηση σε δίκλινο.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά,
Χάρη, θα σε παρακαλούσα να με συμπεριλάβεις και εμένα στην ομάδα με διανυκτέρευση για το Σάββατο. Αν βρεθεί κανείς πρόθυμος να μείνουμε μαζί σε δίκλινο είμαι μια χαρά, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό και σε μονόκλινο δεν έχω πρόβλημα. Ευχαριστίες εκ των προταίρων |
|
|||
|
|||
Χάρη λόγο οικονομικού προβλήματος (ακόμα άνεργος) μου είναι πολύ δύσκολο για διανυκτέρευση, και η μονοήμερη είναι αλλά δεν θα κάτσουμε να πεθάνουμε κιόλας! Βάζω ένα 50-50 για διανυκτέρευση Σαββάτου. Θα ειδοποιήσω εγκαίρως. Ένα άτομο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάρη να ρωτήσω το εξής θέλω, Όταν λες να ενημερώσουμε για την διανυκτέρευση, εννοείς να μιλήσουμε απευθείας με τα κυρία που έχει τα δωμάτια? Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ευχαριστώ |
|
|