|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αχα'ι'κός καφές? την τετάρτη 18/9/2013
Φίδιαααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ζησιμε μπραβο για την ιδεα και Μαριε Μπραβο για την διαθεση να φτιαξεις τα βιντεακια
Επισης Eχετε ξεσαλωσει λιγη μετριοφροσυνη ποτε δεν εβλαψε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
μεσα με χιλια
|
|
|||
|
|||
Είμαι βαθιά συγκινημένος για την εξέλιξη της παρέας μας κ
για τον "καφέ" που του έχουμε δώσει "άλλο" νόημα. Καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοια ντοκουμέντα βλέπει η μαμά BMW κ οι "φίλοι" οι Γερμανοί κ νιώθουν ένα "ελαφρύ πονοκέφαλο" κ ένα μούδιασμα στο στομάχι. Μάριε μπράβο σου για τα όμορφα οπτικοακουστικά αποσπάσματα κ συγχαρητήρια σε όλους που είμασταν μια όμορφη δεμένη παρέα. Βέβαια κάποια φιλαράκια μας έλειψαν αλλά ελπίζουμε την επόμενη φορά να τα καταφέρουν. Υπήρχε όμως ένα μεγάλοοοοοοοοο κενό ησυχίας την ώρα που έρχονταν τα πιάτα αλλά...τα καταφέραμε νομίζω καλά. Μεγάλο κ θερμό ευχαριστώ στο Θόδωρο Καράμπελα (Filokali) κ στην εξαιρετική του κυρία Μίνα όπου κ μας ανέχτηκαν στην οικία τους. Περάσαμε εξαιρετικά κ μοιραστήκαμε τις πολύτιμες ταξιδιωτικές του εμπειρίες. Ευχαριστούμε πολύ. |
|
|||
|
|||
Ξέχασες να με ευχαριστείς που έκανα την σκούπα και δεν σε άφησα στο βουνό να κατεβαίνεις ακόμη........ Άλλωστε το είπε και Ζίσσιμος...
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό σηκώνει παρεξήγηση!!! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Πάντα τέτοια όμορφα παλικάρια !!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
με "παππουδίστικη" μηχανή... άσε που για να λέμε την αλήθεια ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ GSFORUM.GR με το πιο γρήγορο μυαλό. Ααααα κ να μην ξεχνιόμαστε εεεε...άμα δω χωματάκι δεν ντρέπομαι, ούτε φοβάμαι να πατήσω τις ρόδες μου γιατί έχω την καλύτερη κ την τελευταία των GS... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|