|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
Εγώ πάντως φίλε πιστεύω οτι είσαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος. Για μένα μεγάλη παπάντζα. Άκου τι είπε. Να κυκλοφορήσεις μέχρι να σκάσει τελείως και να πας σαν καγκουρό. πήγαινε αλλού ρε φίλε. Εδώ τις αλλάζουν αλλού μόλις δακρύσει. Είναι δυνατόν? Καλά ξεμπερδέματα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν θέλεις πάρε και ένα τηλέφωνο διερευνητικά στον Τρικαλιώτη Θεσσαλονίκη.
2310475871 |
|
|||
|
|||
Θα το κανω.Σ΄ευχαριστω πολυ!
|
|
|||
|
|||
αυτος θα του πει να ανοιξει στα 2 η αναρτηση,και μετα ελα να την αλλαξουμε.
|
|
|||
|
|||
Δεν νομίζω.
Εγώ και άλλο μέλος είμαστε παθόντες και είχα τουλάχιστον εγώ επαγγελματική αντιμετώπιση. Ενδιαφέρον θα είναι να μας πει ο ΑΚΙS τι του είπε. |
|
|||
|
|||
Λοιπον,το τηλεφωνημα εγινε στον Τρικαλιωτη και η απαντηση του υπευθυνου service ηταν η εξης:''Σε καμμια περιπτωση δεν αφηνουμε μια αναρτηση με διαρροη,που εστω οτι ειναι και στην αρχη της,να διαλυθει εντελως για να αντικατασταθει.Πρεπει να περιμενουμε να δουλευει μονο ελατηριο για να αλλαχθει?Σαφως και οχι.Ερχεστε απο εδω,φωτογραφιζουμε,στελνουμε Γερμανια τις φωτο και περιμενουμε 4-5 την νεα αναρτηση προς αντικατασταση ''.
Η επομενη κινηση ειναι να παω στον Παναγιωτοπουλο.Εαν ακουσω τα ιδια και απο εκει,θα παρω το τσεκουρι του πολεμου,και θα παω παλι στην Motion,να δουμε τι θα γινει.... |
|
|||
|
|||
Καλά ξεμπερδέματα φίλε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και το δικό μου το νήμα σβύστηκε σχετικά με ομαδικές καταγγελίες και το ξαναλέω οτι πρέπει να εκμεταλευτούμε αυτήν την δυνατότητα του καταναλωτή. και αν κάνουμε μια λίστα με υπογραφές να δείτε πόσοι θα μαζευτούμε.,.,.,το πώς και τι μπορεί να προκήψη, και κατα πόσο μπορούμε να αποζοιμιωθούμε, αυτό δεν το γνωρίζω,.,., αλλα νομίζω ότι αξίζη να το τρέξουμε.,.,, γιατι υπάρχουν πολλά θύματα.,.,., Last edited by tattoopanther; 25-01-2012 at 18:07. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |