|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Yamaha Super Tenere XTZ1200
Αξιόπιστο φυσικά. Τι περίμενες....
|
|
|||
|
|||
να σου θυμισω vfr1000f για προβληματα στους πισω κυλινδρους?...πιο πολυ δινω βαση σε μοντελα και οχι μαρκες.σημασια εχει η επιλογη του καθενος να του φερει χαμογελο και ετσι θα ειναι πιο ευχαριστος συνταξιδιωτης. αξιολογο λοιπον το yamaha 1200 να το χαρει ο φιλος μας και διπλα μας για πολλα ταξιδια.
|
|
|||
|
|||
Το καλυτερο σε λιμνη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιο ΜΟΤΟ είναι; Μπορώ να το βρω άραγε, ή εξαντλήθηκε; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ναι Γιάννη, ΟΚ. Το είδα το περιοδικό, θα το πάρω . Είμαι πολύ περίεργος γι αυτό το τεστ! Πάντως ο νέος τίγρης είναι μηχανάρα! Οδηγικά πάντα, αλλά δεν "ζύγωσα" γιατί φυσάω το γιαούρτι από το 1050. μπορεί να έκανα και λάθος, δεν ξέρω. Σε 2-3 χρόνια και ανάλογα με την αξιοπιστία αυτών που κυκλοφορούν, θα μάθω.
|
|
|||
|
|||
μολις διαβασα το τεστ του περιοδικου ..... το χειροτερο που εχουν γραψει για το TENERE,ειναι η συμπεριφορα της μηχανης οταν ειναι φορτωμενη.... αναλυτικοτερα,γραφουν οτι η συμπεριφορα της μοτοσυκλετας επηρεαστηκε σημαντικα,στις αλλαγες κατευθυνσης και οτι προστεθηκε ακομα περισσοτερο βαρος,στο ηδη βαρυ TENERE.... επισης, εκανε τις αποσβεσεις του αμορτισερ να ειναι τοσο φτωχες,με αποτελεσμα οταν επεφτες με φορα σε καποια ανωμαλια η μοτοσυκλετα να αναπηδα και να ταλαντευεται αισθητα... αυτο το σημειο λοιπον ειναι που πρεπει να σταθουμε και να συγκρινουμε μια μηχανη τετοιου ειδους.... εχοντας χιλιαδες χιλιομετρα δικαβαλος και τριβαλιτσος,χωρις να με εχει φοβησει ή πουλησει πουθενα το GS....πως να σκεφτω αγορα μιας tenere ή varadero;;;;;;; με την ασφαλεια στο ταξιδι,φορτωμενος μεχρι τα μπουνια,δεν πρεπει να κανεις εκπτωσεις....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο κωτσοβολος εισαι? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν το εχω διαβασει το τεστ αλλα μου φαινεται οτι κατι μας κρυβεις και δεν μας το λες!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οπου και να ρυθμισεις την αναρτηση του gs....δεν αλλαζει την συμπεριφορα της
τα SAG......ειναι για τα προβληματικα, ιαπωνικα, αξιοπιστα, τανκερ διαβασε το τεστ......εχει ενδιαφερον και oι γνωμες ,για το varadero |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
YAMAHA XTZ 250 TENERE!!! | Fuji | Άλλες εταιρίες | 14 | 21-01-2011 22:55 |
SUPER TENERE 1200 Test Ride | Translatoras | Άλλες εταιρίες | 17 | 20-09-2010 00:39 |
Έκανα Test Ride στο SUPER TENERE 1200 | γιαγια αρκουδα | Άλλες εταιρίες | 13 | 11-07-2010 20:01 |
bmw s1000rr & νεο yamaha tenere | Corsair | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 28-05-2010 18:04 |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |