|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Kρητικό γλέντι στην..... Γατζέα (7/7/2013)!
Αργυράκο στα Χάνια και τα κοκορέτσια εχουν αναστενάξει
Όλα καλά Νικόλα απο τζαγκαράδα πήγαμε επιστρέφουμε απο χάνια Το στροφοδρόμη άπαιχτο βολτάρα Τόλη όσο ειμαι στην Μαγνησία βροχή δεν θά έχετε Last edited by Eftixis; 08-07-2013 at 17:12. |
|
|||
|
|||
Μερικές Φώτο απο την
δδιαδρομή Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
Καλη συνεχεια Ευτυχαρε...καλα να περνατε!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ολα ξεκινήσανε την προϋγούμενη εβδομάδα ! Ντριγκ, ντριγκ Ευτυχαράς τηλέφωνο... -" Αργυράκο, ετοίμασε κάρβουνα, Κυριακή θα είμαι Βόλο..." -"Μέσα τριπλός με διαμονή Γατζέα !" -"Ξεκίνα τα δέοντα... Κρέατα, ανακοινώσεις, τσίπουρα κ.α" μΕ λέει... -"Οκ και εσύ ετοίμασε μόνο το "μαγικό υγρό" σου! Τα άλλα άστα επάνω μου" Και έτσι έγινε.... Σάββατο 6/7/2013 (μια ημέρα πριν της μεγάλης άφιξης) ο δροσερός αέρας της υπαίθρου, δροσίζει τα πρόσωπα μας, καθώς κινούμαστε με την "γριά" μου, για την επιβίβαση της στο πλοίο της γραμμής για Σκιάθο.... Για τον νέο ιδιοκτήτη της... Στο "τελευταίο ταξίδι" της στα χέρια μου, έχω και συνοδεία το βλαστάρι μου, την Στεφανία!! Το μεσημεράκι της ίδιας ημέρας μας βρίσκει αφού φάγαμε της αρκούδας την ταλαιπωρία με τα λεωφορεία, στην ήρεμη Γατζέα να πίνω τσιπουράκι με την κόρη, έτσι για να ξεχάσουμε ! Φτάνοντας το απογευματάκι νωρίς, ήρθαν ο Θοδωρής και ο Αντωνάκης, για καφεδάκο & κουσκούσι !! Τα παιδιά κάτσανε μέχρι αργά το απόγευμα προς βραδάκι μιας και εγώ έπρεπε να φύγω για τις ετοιμάσιες μου ... Ξημερώνει Κυριακή.... Η μεγάλη ημέρα αφιερωμένη στην
Κρητικοκαρδιτσοβολιώτικη φιλία! |
|
|||
|
|||
Πρώτοι κατεφθάνουν την Κυριακή ο Σωτήρης και Θοδωρής, για πρωινό μπανάκι και καφεδάκο ! Εγώ είμαι ήδη σπίτι και έχω ξεκινήσει τα μαγειρεύματα και τις υπόλοιπες ετοιμασίες με βοηθούς την κυρά και την κόρη... Τότε διάλειμα για μπανάκι - μανάκι και σύντομο καφέμπυρο (), με τα παιδιά, και επσιτροφή για το μαγειρείο μου (το βασίλειο μου!!) Ξαφνικά μιά βουή, ένα κακό όλα να συντονίζουν μέσα στο σπίτι... -"Τι έγινε ρε γυναίκα" λέγω... -"Ηρθαν τα παιδιά" λέγει .... Και έτσι σε χρόνο dt, η ήσυχη γειτονιά μου, γεμίσει από φίλους, boxer και καυσαέρια !!! Χαμός... Το γλέντι ξεκινάει....
|
|
|||
|
|||
Ετσι το εξοχικό μας γεμίζει για μια ακόμη φορά από κόσμο, μουσική, κοψίδια και γλυκό αλκοόλ !! Καλώς ήρθατε στο Κρητικό γλέντι στην Down Gatzea ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|