GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-03-2012, 13:40
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Προεπιλογή Απάντηση: Κλειστό το Σύνταγμα για τους πολίτες στην παρέλαση της

Όσο για τα γιαουρτώματα, και τους δήθεν τραμπουκισμούς κατά του πολιτικού κατεστημένου από τη πλευρά των πολιτών, και λίγα είναι. Η σαπίλα δε φεύγει με "στραγγιστό" της ΦΑΓΕ. Δυστυχώς, η βίαιη κινητοποίηση και η εξέγερση, είναι η μαμή της ιστορίας. Ποτέ δεν άλλαξε κάτι με κουβέντες.

Δυστυχώς ...

Κι όσον αφορά το ενδεχόμενο να δω Πρωθυπουργό τον Βαγγελάκη ή τον Αντωνάκη, και να τους ψηφίσω, γιατί ποιός άλλος είναι καλύτερος από δαύτους, η απάντηση είναι απλή:

χειρότερος αποκλείεται να είναι!
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 13:45
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Ο ώριμος Ελληνικός λαός με την ψήφο του... ετοιμάζεται να βάλει τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή...;;;

Τι άλλο πια σ´αυτό τον τόπο Θεέ μου...;;;
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 14:53
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο ώριμος Ελληνικός λαός με την ψήφο του... ετοιμάζεται να βάλει τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή...;;;

Δεν φταίει ο λαός Κώστα, αυτοί που τον απογοήτευσαν φταίνε....
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 15:05
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:30 η μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Η αστυνομία έλαβε δρακτόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα, αποκλείοντας την ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος με σιδερένια κιγκλιδώματα και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Συγκεκριμένα, ο κόσμος δεν μπορούσε να πλησιάσει πέραν της Φιλελλήνων και Όθωνος από την μία πλευρά και πέραν της Πανεπιστημίου και Σίνα από την άλλη πλευρά του Συντάγματος. Σε 23 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, μετά τα μικρής έκτασης επεισόδια, που σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα.

Το Σύνταγμα θύμιζε φρούριο, καθώς στήθηκαν σειρές κιγκλιδωμάτων κατά μήκος των πεζοδρομίων των κεντρικών δρόμων και μπροστά από τα κάγκελα παρατάχθηκαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Λίγο πριν από τις 11:00, μικροένταση προκλήθηκε έξω από το Παλλάς, όταν ομάδα αριστεριστών και εκπροσώπων της ΟΛΜΕ επιχείρησε να περάσει από τον αστυνομικό φραγμό από την οδό Βουκουρεστίου προς την οδό Πανεπιστημίου, ωστόσο οι δυνάμεις των ΜΑΤ την απώθησε. Σημειώθηκαν αντεγκλήσεις, αλλά όχι περαιτέρω επεισόδια. Η αστυνομία προχώρησε σε 23 προσαγωγές.

Η μαθητική παρέλαση άρχισε λίγο μετά τις 11:00, εν μέσω χειροκροτημάτων, αλλά και συνθημάτων κατά του ΔΝΤ, της τρόικας και των μέτρων της κυβέρνησης.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μαθητές που περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, όπου βρισκόταν ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης δεν έστρεψαν το κεφάλι, σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ούτε στους γονείς των παιδιών δεν επέτρεψαν να τα καμαρώσουν;!

Ντροπή στους εμπνευστές κατά κύριο λόγο και τους εκτελεστές κατά δεύτερο αυτής της κατάστασης!

Ενιωσε πολύ ευχαριστημένος ο Μπαμπινιώτης; Κρίμα να διασύρονται έτσι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά.....Δικό του όμως το σφάλμα που δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτή την κυβέρνηση.....μιά χαρά τη γλύτωσε η Διαμαντοπούλου....
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 15:22
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που λες, ομως θα σε ρωτησω, ποια ειναι η εναλλακτικη που εχουμε? Εχουμε? μαλλον οχι.............
Κατσε να δεις που θα παει ο Καμμενος και ο καθε Καμμενος.......αντε ισως να κανουν μια 4ετια σαν την ΠΟΛΑΝ του Σαμαρα τοτε.

Οχι δεν εχω αυτοδιοριστει Ρομπεν κανενος, αλλα απο το ολοτελα καλη κι η Παναγιωταινα Σταυρο μου....με το να καθυβριζουμε τους θεσμους γιαουρτωνοντας πολιτικους και δη ΠτΔ δεν κερδιζουμε τιποτα.....μονον τους πεισμωνουμε περισσοτερο.

Κατσε να δεις τι θα γινει στις εκλογες αν και οποταν γινουνε. Μονον που οταν ξαναβγουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα ηθελα αποδοχη της ηττας των αναρχοαυτονομοκου#####στικοαριστερων να μην πω τι...........
Με έχεις για αναρχοαυτονομοκου#####στικοαριστερο ;, το μόμνο κοινό με αυτοούς είναι θέλω στο πιάτο τις γουρονοκεφαλές ορισμένων.

Η παλιά πολιτική ηγεσία πρέπει να εξαφανιστεί ελπίζοντας πως ότι νέο προκύψει θα είναι καλύτερο από αυτούς, χειρότερο δεν γίνεται.
Στο έχω ξαναγράψει δεν γίνεται να επιβραβεύσουμε αυτούς που μας έφεραν εδώ ούτε να τους ψηφίσουμε υπό το καθεστώς του φόβου της χρεωκοπίας. Αυτό είναι εκβιασσμός και στους εκβιασμούς δεν μασάμε, αντιδρούμε έτσι κάνει αυτό που σκέπτεται λογικά.

Υ.Γ. Ήθελα να ήξερα αν δεν είχες τις καβάτζες σου και πεινούσες σήμερα τι θα έλεγες...;;
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 15:47
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Με έχεις για αναρχοαυτονομοκου#####στικοαριστερο ;,
το οτι απαντησα στο ποστ σου οπου σε μια παραγραφο μου ανεφερα αυτον τον χαρακτηρισμο δεν σημαινει οτι στον αποδιδω κι ολας!!!
Καλυτερα θα ηταν να ειμαστε προσωπο με προσωπο οταν μιλαμε οι δυο μας για πολιτικα θεματα διοτι ευκολα παρεξηγιομαστε.........

Απόσπασμα:
Η παλιά πολιτική ηγεσία πρέπει να εξαφανιστεί ελπίζοντας πως ότι νέο προκύψει θα είναι καλύτερο από αυτούς, χειρότερο δεν γίνεται.
Στο έχω ξαναγράψει δεν γίνεται να επιβραβεύσουμε αυτούς που μας έφεραν εδώ ούτε να τους ψηφίσουμε υπό το καθεστώς του φόβου της χρεωκοπίας. Αυτό είναι εκβιασσμός και στους εκβιασμούς δεν μασάμε, αντιδρούμε έτσι κάνει αυτό που σκέπτεται λογικά.
Αν υπηρχαν αλλοι, στο εχω κι εγω ξαναπει, οι οποιοι θα μου εδιναν μια αξιοπιστη λυση καλυτερη απο την σημερινη ¨η εστω μια αλλη οποιαδηποτε ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ λυση θα πηγαινα μαζι τους. Αλλα, το ''εξω αο το μνημονιο'' και τα συναφη αυτου συνθηματα προς αγρα ψηφων πονταρωντας στον θυμο του κοσμου με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Εδω την κοπανησε το ΛΑΟΣ απο την κυβερνηση αφου ειχε ηδη καταλαβει οτι το μνημονιο 2 θα ψηφιστει...ετσι η χωρα δεν θα χρεωκοπησει κι ετσι μπορει να παιξει το χαρτι του αντιμνημονιακου και παλι για να ανεβει ψηφολογικα!!!!
Και αυτο φαινεται και θα φανει και στις εκλογες.
Διοτι, αν υπηρχε αυτος ο άλλος σημερα, δημοσκοπικα, θα ειχε το 70% του κοσμου. αλλα επειδη ΔΕΝ υπαρχει γιαυτο αυτοι που μας εφεραν εδω εξακολουθουν να εχουν την πλειοψηφια και ειναι αυτοι που θα μας ΞΑΝΑ-κυβερνησουν οσο κι αν τα σπανε οι υπολοιποι.
Τελος, αυτοι που τα σπανε κανουν κακο σε δικους τους ανθρωπους που συμπασχουν ¨η υποφερουν και οι ιδιοι (επαγγελματιες του κεντρου) φερνοντας τους σε χειροτερη κατασταση απο αυτη που ειναι σημερα. Ελπιζω, τουλαχιστον αυτο, να ειναι κατανοητο. Και δικαιολογιες του τυπου ''εχει αγανακτησει ο κοσμος γιαυτο συμπεριφερεται ετσι'' δεν μου λενε τιποτε. Καλλιστα με αυτο το σκεπτικο θα επρεπε να ειχα παει στο σπιτι(-ια) της μιας απο την υποθεση του ΙΚΑ καλλιθεας (η οποια τυγχανει γνωστη και χωριανη) να της το κανω καλοκαιρινο. Ομως αφηνω τον νομο να πραξει τα δεοντα, εγω δεν θα λερωσω ουτε παρω τον νομο στα χερια μου.

Τα περι εκβιασμου ''υπο τον φοβο χρεωκοπιας'' δεν το σχολιαζω καθολου......θα το σχολιαζα μονον αν υπηρχε ενας που κατα τεκμηριο θα αποδεικνυε οτι δεν υπαρχει τετοιος φοβος..............
Εγω, ισως επειδη λογω δουλειας ειχα ταξιδεψει σε χρεωκοπημενες χωρες (Βραζιλια, Κουβα), την φοβαμαι την χρεωκοπια. Αν αυτοι που φωναζουν τα ''εξω απο το μνημονιο'' και τα λοιπα συναφη δεν την φοβουνται διοτι δεν ξερουν τι παει να πει αυτο λυπαμαι αλλα δεν αθ τους ακολουθησω.
Προτιμω Σταυρο να μεινω οπως ειμαι σημερα με το Βαραντερο μου -ενω σε αλλη περιπτωση θα ειχα ηδη το Κροσστουρερ -παρα να μην εχω τιποτα.

Απόσπασμα:
Υ.Γ. Ήθελα να ήξερα αν δεν είχες τις καβάτζες σου και πεινούσες σήμερα τι θα έλεγες...;;
Οι θεσεις μου ειναι θεσεις αρχης και καμια σχεση δεν εχουν με το βιωτικο μου επιπεδο. Τις αρχες μου δεν τις παρεβαινω ο κοσμος να γυρισει αναποδα......

Last edited by GeorgeP; 24-03-2012 at 15:49.
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 18:22
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι μπαχαλακηδες.....δηλαδη
Πλάκα κάνω....μην τσιμπήσουν τα οργανα
.....................

Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 18:28
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγώ έχω βάλει στο νο 1 του τηλεκοντρόλ το κανάλι της βουλής και περιμένω Καμένο Π. και Μιχαλολιάκο N.!!!

Θα ζηλέψουν την Ελληνική βουλή οι …. Κορεάτες!!!
Live shows every day !!!
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 21:08
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Ο Μπαμπινιώτης προς τιμήν του ήταν σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης στραμμένος προς τις στήλες του Ολυμπίου Διός και δε γύρισε τα νώτα του προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Μπράβο!
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2012, 22:08
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Πολύ καλά κάνουν και κάνουν <παιχνίδι> ολοι τους. Και κάνουν παιχνίδι γιατί δεν υπάρχει σοβαρός αντίπαλος παρα ενας ηθικα, πολιτικά , οικονομικά, πολιτικά ημιχρεωκοπημένος λαος, εγκλωβισμένος μεσα στις φοβίες του, στην παρελθοντική νοοτροπία και ενας σωρός από διαφορους πολιτευτές που λένε οχι σε ολα χωρίς να προσφέρουν εναλλακτικό σχεδιο παρα μόνο υποψίες χάους!!!
Η απάντηση στην σιδεροφρακτή παρέλαση θα ήταν αυτη που εκανα και θα κάνουν οι αναπηροι πολέμου. Να μην πάει κανένας μαθητης/τρια και να κάτσουν μόνοι τους με τον <πλαγιασμένο> υπουργο παιδείας, τους αστυνομικούς και τα κάγκελα!!!!!!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης