|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Απόσπασμα:
Να ερθετε οποωσδήποτε δεν δεχόμαστε αντίρρηση και στην τελική αμα δούμε να δημιουργείται το φαινόμενο τρενάκι τότε μπορεί να χωριστούμε! Ξέρεις: οι στριφτεροί και οι ρομαντικοί!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βανζελ θα δουμε μακάρι να μην έχει η Γιωτα θέμα με τι δουλεια Γιατι κάνουν ανακαίνιση στο μαγαζί 4σσερις Κυριακες τωρα και δεν μπορεί να λείψει απο τη δουλεια ιδωμεν....!!!!
|
|
|||
|
|||
Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο για να βγάλουμε καλές λήψεις, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλειά σου πρώτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώτα, αν τα καταφέρετε υπόσχομαι να σου πω πού μένει ο Σάκης και να σου περιγράψω ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι του με φίλους και την γυναίκα του στον Βουτζά (νομίζω εσύ είσαι που είσαι fan του Σάκη αν κατάλαβα καλά) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο, πάντα τέτοια, και στην επόμενη με το καλό! |
|
|||
|
|||
Προτείνω μια στάση και στο θέατρο της Επιδαύρου εάν κάποιος θα ήθελε να το επισκεφθεί. Πήγα πολλά χρόνια πριν και είναι εντυπωσιακό.
Μπορούμε να κατεβούμε και στην προκυμαία στην Παλαιά Επίδαυρο, αλλά εάν νομίζετε ότι στην τραχεία ή αλλού είναι ωραιότερα και με καλή θέα, το αφήνουμε και πάμε εκεί (δεν θυμάμαι, αλλά οι οδηγοί μας Χρήστος μετά συνοδείας θα μας οδηγήσουν). |
|
|||
|
|||
Καλησπερα Μιχαλη.Τι να τον κανω το Ρουβα παιδι μου οταν εχω διπλα μου το Θεο? Η Κατερινα του Βαγγελη ειναι fun.Περιμενω πως και πως να μου πουνε για την Κυριακη.Προς το παρον τσιμπησα ενα μικρο ξενυχτι αυριο και ενα καλο την Πεμπτη αλλα αν ειναι να γλιτωσω την Κυριακη χαλαλι.Θα δουμε...φιλια στη Σταματια.
|
|
|||
|
|||
Μακάρι Γιώτα, για να σας έχουμε κοντά μας!
Η Σταματία δίπλα μου, βλέπει Ράδιο Αρβήλα, και ανταποδίδει τους χαιρετισμούς! |
|
|||
|
|||
Μιχάλη αρχηγέ απ’ ότι βλέπω αυξανόμεθα και πληθυνέμεθα…
Υπολογίζω να πω στην ταβέρνα καμιά 20αριά άτομα και αν είμαστε και λίγοι παραπάνω, ΟΚ. Η προκυμαία της Επιδαύρου δεν λέει, αλλά αν θέλετε να πάμε για την βόλτα ΟΚ. Επίσης η Τραχειά δεν έχει θέα. Αν έχουμε εξασφαλίσει τις πατάτες με τα αυγά και τα λουκάνικα με την φασολάδα, σένια. Αν όχι, η θέα στο Αγνάντι αξίζει. Κανένα πρόβλημα να οδηγήσω στον δρόμο μια και τον ξέρω καλά. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |