|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS forum Adventure Training Level I στη Θεσσαλία 3 Νοεμβρίου
Καλά μοτοΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ούλους, και όπως λέει και κάποιος απο το φορουμ, προσοχή γιατί το χώμα ειναι κολιτικό. Καλά να νάμαστε.
|
|
|||
|
|||
Και οι 18 ήταν υπέροχοι!
Φύγαμε για Level II, λεμεεεεε!!!!! |
|
|||
|
|||
Επιστροφή στις Σέρρες και έχω την ευκαιρία να γράψω για την εμπειρία μου , παρακινώντας ίσως κάποιους που σκέφτονται να συμμετάσχουν σε μελλοντικό σχολείο.
Ξεκίνησα με αμφιβολία αν είναι χρήσιμο για μένα ή επικίνδυνο. Τελείωσα εξαντλημένος αλλά χαρούμενος και με αυτοπεποίθηση. Ο εκπαιδευτής Τάκης Μανιάτης είπε οτι δεν θα γίνουμε πρωταθλητές. Κι όμως, ο παληός μου εαυτός σαστίζει μπροστά στο χαλίκι και στο νεροφάγωμα και με βλέπει να τον περνάω γρήγορα και με ασφάλεια. Συγχαρητήρια: GSforum.gr Σχολή Rideit και εκπαιδευτές Τάκη και Βασίλη Nivam - Νίκος η ψυχή της διοργάνωσης Ευχαριστίες: Tolhs - Απόστολος (με "ανέβασε" στο μάθημα με γλυκα και καφέδες!) Tsitsos -Χρήστος (με τάισε για να δυναμώσω!) Alx-k - Αλεξ (αποθανάτίσε την ταλαιπωρία μου!) Sagini.sail - Θανάσης(συνέχεια απο κοντά μου όταν με είδε να λιγοψυχώ!) Astakos82 - Αντώνης (με φιλοξένησε με αγάπη και υπέροχες νοστιμιές στην ταβέρνα του!) Last edited by silvestros; 05-11-2012 at 01:47. |
|
|||
|
|||
μπράβο σε όλα τα παλικάρια!!!
|
|
|||
|
|||
...ξέχασα να ευχηθώ περαστικά στο φίλο απ' τη Λάρισα με το 800αρι.
Ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό τελικά. |
|
|||
|
|||
Τα ειπατε ολα παλληκαρια!!
Μεγαλη χαρα η μαθηση |
|
|||
|
|||
Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ Κ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΤΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Κ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΠΛΟΙ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ TODOR ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ GS ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ....ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑΚΙ....ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η Μαρια εχει δικιο..... Και σου παει και τις αρεσουν τα BMW Εμεις θελουμε να σε κανουμε ανθρωπο αλλα... δεν ειναι ταυρος για να κανεις RODEO ειναι μηχανη ΒΜW βρε.... |
|
|||
|
|||
τι ειπες παλι?
|
|
|