|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας !
Μετα το αρβαιχιιρ ειναι η διασταυρωση για το αξιολογο βουδιστικο μοναστηρι του ερντεν ζουου. Ο δρομος ειναι απο αυτους τους ασφαλτινους που οι τοσες λακκουβες σε κανουν να ευχεσαι να ηταν χωματοδρομος, θα πηγαινες γρηγοροτερα. Τα εργα βελτιωσης που γινονται με αποθαρρυνουν και λιγο μετα κανω μεταβολη κι επιστρεφω. Θα επισκεφτο το μοναστηρι γκανταν στην πρωτευουσα. Ε δεν θα εντρυφησω και στο βουδισμο κι ολας...
|
|
|||
|
|||
Καθ οδον για ουλαν μπατορ στη μεση του πουθενα και χωρις καμια εξηγηση υπαρχει μια ομαδα αμμολοφων ενα καθαρα ερημικο τοπιο ικανο να δωσει αρκετα εντυπωσιακες φωτογραφιες. Να μην δουλευομαστε η αληθινη ερημος γκομπι ειναι πολλα χιλιομετρα νοτιοτερα.
|
|
|||
|
|||
Δεν φταιω εγω παιδια το ιντερνετ ειναι χαλια σημερα ολο πεφτει. Εγκαταλειπω για σημερα, αυριο παλι
|
|
|||
|
|||
Νίκο δώσε στον λαό σε περιμένουμε πως και πως να μας τα πεις από κοντά
Δύναμη λέμε !! Sent by george via Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τον νου σου στον δρομο για ασφαλη επιστροφη και εμεις εχουμε υπομονη για περιγραφες, φωτο και πληροφοριες. καλη συνεχεια |
|
|||
|
|||
..... μας κολλησες ολους στους υπολογιστες!!!!! Καλο δρομο να εχεις!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μια μερα ο τζενκις χαν καπου στο καρακορουμ της μογγολιας σημερινο χαρχοριν ρωτησε εναν αξιωματικο της μογγολικης φρουρας τι ηταν αυτο που θα μπορουσε να του φερει τη μεγαλυτερη ευτυχια στον κοσμο. Η ανοιχτη στεπα μια καθαρη μερα κι ενα γρηγορο αλογο του απαντησε ο αξιωματικος για να συμπληρωσει μετα απο λιγη σκεψη κι ενα γερακι στον καρπο του χεριου μου για να κυνηγα τους λαγους. Οχι απαντησε ο αυτοκρατορας το να συντριβεις τους εχθρους σου να τους βλεπεις να πεφτουν στα ποδια σου να παιρνεις τα αλογα τους κι ολα τα αγαθα και να ακους τους θρηνους των γυναικων. Αυτο ειναι το καλυτερο. Απο το βιβλιο του, Harold Lamb "Genghis Khan: Emperor of all men", Δεκεμβριος 1971
|
|
|||
|
|||
Δεν απειχα παρα πολυ απο το χαρχοριν δεν ειχα καμια διαθεση παντως να ακουσω κλαυθμους και οδυρμους. Ειχα στη διαθεση μου μια υπεροχη μερα η στεπα συνεχιζονταν μπροστα μου τωρα κατα ποσο μπορεις να δεις το φρεεγουιντ σαν γρηγορο αλογο αυτο ειναι αλλο θεμα. Θα μππρουσε να τελειωσει πολυ γρηγορα η σημερινη μερα καμια 350 χλμ ηταν ολα κι ολα μεχρι την ουλαν μπατορ.
|
|
|