|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σήμερα το πρόγραμμα είχε μια διαδρομή γύρω από το ψηλότερο βουνό της Γερμανίας.
Όλο το πρωί θαυμάζαμε το κάστρο που κατασκεύασε ο Λουδοβίκο ο 2ος της Βαυαριας.Το περίφημο Neuschwanstein που ενέπνευσε τον Disney για να ζωγραφίσει τα δικά του. Απολαύσετε: Η θέα από το κάστρο: βλέπετε στο βάθος το γεφυρι; Εκει πήγαμε , απολαμβανοντας το υψος και τον καταρακτη του. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ...ΑΛΠΕΩΝ
Ωραία πράγματα Γιάννη Τι έγινε βραχίκαμε ;
Καλη συνέχεια παιδιά |
|
|||
|
|||
Η συνέχεια είχε. ...προγευμα για το τι θα δούμε αύριο: Δεν χρειάζεται περιγραφή: Οι παρακάτω κούκλες ετοιμάζονται για να τις δοκιμάσουν οι τυχεροί. .. Η μέρα έκλεισε στο Garmisch με τι άλλο; Αύριο είναι τα εγκαίνια του festival το οποίο θα επί σκεφτούμε για λιγο γιατί θα έχουμε επιστροφη στην Ιταλία και Stelvio με Gavia. Καληνύχτα σε όλους. Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Ευτυχη ο καιρος είναι μαζί μας.Λιγη βροχή η οποία δεν έχει χαλάσει καθόλου τον προγραμματισμο μας .Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον.
Νεωτερα αύριο το βράδυ πρωτα ο θεός. Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Καλη συνέχεια..................
|
|
|||
|
|||
αδελφια με εχετε τρελανει!!δεν βλεπω την ωρα να φυγω!!καλη συνεχεια!φανταζομαι να δω πως κανατε οταν φτασατε στο festival!
|
|
|||
|
|||
Καλή συνέχεια στα μαγευτικά μέρη!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στους ταξιδεύοντες...........
παιδιά καλά χιλιόμετρα και με το καλό να γυρίσετε............. θέλω πληροφορίες καθ ότι 30/08/2013 ετοιμάζομαι για παρόμοιο ταξίδι 2 μηχανές. καλά χλμ ΓΙΑΝΝΗΣ |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα από Μιλάνο. Χθες λόγω έλλειψης wi fi δεν είχαμε ανταπόκριση. Τρια τα σημαντικά γεγονότα:
1. BMW mottorad days 2013. 2.Αναβαση στο βασιλιά των passo .ΤΟ STELVIO. 3.Αναβαση στο passo του διαβόλου .ΤΟ GAVIA. Με λίγα λόγια αφού δεν είναι κανονικό ταξιδιωτικό αλλά απλή ανταπόκριση . |
|
|||
|
|||
1. BMW mottorad days 2013.
Ο χαμός. Γέμισε όλη η περιοχή BMW. Κυριολεκτικά χιλιάδες. Με οτι μοντέλο κυκλοφορεί. Από Κίνα-Ιαπωνία-Μαλαισία-Λατινική Αμερική-Ευρώπη , απο κάθε άκρη , αντρες γυναίκες. |
|
|