|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σούριγιαν-Ουρντούν ...υπό λοξή οπτική γωνία
Για που ράβεις το επόμενο κουστούμι? |
|
|||
|
|||
Για τη χώρα με τους καλύτερους ραφτάδες... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωωωχ!
Μετά το Μπαχρέιν, βλέπω και τους Ινδούς να διαδηλώνουν στις πλατείες Με το καλό Βασίλη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχοντας δοκιμάσει κιουνεφέ (künefe,μικρασιάτικο κανταίφι) σε Τουρκία, Συρία και Λίβανο, θα έλεγα ότι της Πόλης ήταν το καλύτερο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by nikos-x; 07-04-2013 at 23:23. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κείμενο και φωτο... |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ κύριε Βασίλη (Uriah Heep),
δεν έχω τις εμπειρίες σας κ δεν ξέρω αν ποτέ θα τις αποκτήσω (μόνο ο Θεός το γνωρίζει) απλά θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσίασή σας. Θέτει νέα μέτρα κ σταθμά στα "προκάτ" όνειρα που χαρίζουν δεξιά κ αριστερά. Να τονίσω ότι ακούω το φίλο σας σε αυτό τον ύμνο όσο διαβάζω τις εμπειρίες σας. Συγχαρητήρια όχι τόσο για το ταξίδι, που στο κάτω-κάτω της γραφής είναι ΑΤΟΜΙΚΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία κ κανείς δεν μπορεί να την βιώσει όπως εσείς που την ζήσατε, αλλά για την μοναδική στο ύφος κ την προσέγγιση παρουσίαση. Καταφέρατε να ξεπεράσατε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δυσκολία που έχω να διαβάζω τα ταξιδιωτικά γιατί είναι ΔΟΜΗΜΕΝΑ με τον ίδιο τρόπο (φυσικά ΟΧΙ όλα) ένας απίστευτος "τυφλοσούρτης" που αναδεικνύει την έλλειψη παιδείας όλης της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ περιόδου την επιβολή της ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΣ, της έτοιμης τροφής, του δήθεν κ του νεοπλουτισμού. Θέλω να γράψω κ άλλα όμως κουράζω... Ο Θεός να σας δίνει δύναμη. |
|
|||
|
|||
Είσαι λαγωνικό υψηλής οσφρήσεως που "τσίμπησες" το ποστ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστώ! Στην υγειά σου με τον συνθέτη του εκπληκτικού "July morning" (Ken Hensley) στο hammond B3! Uploaded with ImageShack.us Last edited by Uriah Heep; 16-04-2013 at 02:41. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καϊμάκτσαλαν ...με λοξή ερμηνεία του δελτίου καιρού! | Uriah Heep | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 62 | 13-04-2011 19:48 |
Σιθωνία με ...λοξή ματιά! | Uriah Heep | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 02-02-2011 11:45 |
Είμαστε ΗΔΗ υπό επιτήρηση από το ΔΝΤ !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 9 | 18-04-2010 00:49 |