|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτογραφια της Ημέρας...
Διπλα εισαι!
...αλλα γιατι??? |
|
||||
|
||||
Βάζω εδώ τις φωτό για ΟΛΟΥΣ εμάς τους ´´γκρινιάριδεσ´´,
για να σκεφτόμαστε και την "άλλη" όψη της ζωής ... Sent from my iPhone using Tapatalk !!!
|
|||
|
|||
Για κάποιο λόγο δεν μου αρέσει.
Μακάρι να ήταν μαιευτήριο, αλλά θυμίζει περισσότερο νοσοκομείο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. "Η δεύτερη φωτό μπήκε (δυστυχώς) μετά την απάντησή μου." Last edited by Translatoras; 29-05-2013 at 15:58. |
|
|||
|
|||
Περαστικά στον Αντρικο......
|
|
|||
|
|||
Περαστικα στον γιο σου Νικολα!
|
|
|||
|
|||
Νικολα περαστικα στο παλικαρι σου...ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο...
|
|
|||
|
|||
Περαστικά και αγύριστα
|
|
||||
|
||||
Φίλοι μου,
σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση κ τις ευχές ... Δεν είναι κάτι σοβαρό ... Ο Ανδρέας, θα μείνει 3 μέρες στο νοσοκομείο με ισχυρή ενδοφλέβια αντιβίωση ... Ο πυρετός του έπεσε στο 38 κ οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι ... Έβαλα εδώ τις φωτό, για παραδειγματισμό ... πρώτα στον εαυτό μου κ μετά σε όλους τους άλλους ... Μην αναλωνόμαστε κ μην στεναχωριόμαστε με ανούσια πράγματα ... υπάρχει πάντα κάτι σοβαρότερο για να μας απασχολήσει ... Υγεία φίλοι μου σε όλους κ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ !!!
|
|||
|
|||
....περαστικά.
|
|
|||
|
|||