|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χάρη και που να ξερες... τι έχω κανει απο τη Μ. Πέμπτη...
Θα ανεβασω θέμα με φωτο αύριο... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΕ ΤΟΝ "ΛΙΑ" ΣΤΟΝ ΛΑΪΛΙΑ
Απόσπασμα:
Καλή ξεκούραση, φιλαράκο. Κόρνη, Νάκο, μας σκάσατε . . . στο φαΐ Ότι και να πούμε είναι λίγο . . . μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα . . . χειροκρότημα υπόκληση Λιάκο και Φανούλα, εύχομαι καλούς και όμορφους δρόμους, αλλά και κάθε σας ταξίδι να είναι μια ευκαιρία για συναντήσεις φίλων από όλα τα μέρη της γνωστής μέχρι σήμερα Ελλάδας, ή όπως αλλιώς θα λέγετε "αύριο" αυτή η χώρα. Θα παρακαλούσα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε να βάλω ένα τίτλο στην παρακάτω φωτογραφία. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν το ΜΥΣ ΜΑΗΣ 2013, αλλά δεν μου πολυάρεσε, θα ήθελα κάτι άλλο που θα αναδείκνυε περισσότερο την εσωτερική ομορφιά της ψυχής αυτού του ανθρώπου, το χαμόγελο και την καθαρότητα του βλέμματος . . . για την γλυκάδα έχω άλλη φωτογραφία. Παρακαλώ, εστιάστε και δημιουργήστε. . . . . . . . Στο θέμα μας και πάλι, που δεν είναι άλλο από το: Με τον Στον |
|
|||
|
|||
Μια τεράστια μυρμιγκοφωλια Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
Που πας παιδάκι μου;;;;; Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
Για να δειτε οτι εμεις κόμπλεξ ΔΕΝ έχουμε ακόμα και τα μηχανάκια μας τα βάζουμε διπλα απο τα βαρκαντερο Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
Σταυρο......ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ εεεεεε Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
Και ο ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ ..... Άρε Τζενη χαράς το κουράγιο σου...ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Sent from my Στρουγκα fon Last edited by jtnakos; 08-05-2013 at 01:59. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλη την παρέα μετά από μια χθεσινή μέρα μαγική
Δεν μπορώ να γράψω τίποτα............από εχθές σκέφτομαι αλλά δεν................ (Αν μου έρθει κάτι αργότερα σίγουρα θα γράψω) Λιάκο και Φανή καλό ταξίδι να έχετε και με την επιστροφή σας κάτι θα σκεφτούμε πάλι για να μας πείτε εντυπώσεις και να μας μεταφέρετε εικόνες |
|
|||
|
|||
|
|
|