|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum ταξιδεύει στα Βαλκανια...10/7/2011 !!!
Απόσπασμα:
κοίτα λίγο την υπογραφή μου.. όλοι οι καλοί χωράνε |
|
|||
|
|||
μια χαρά χρήστο ευχαριστώ! τώρα είμαι με μια πατερίτσα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για άλλη μια φορά ο klagefurt με πρόλαβε.. η διαφορά κάμπινγκ-ξενοδοχείου είναι περίπου 400-500 μπορεί και παραπάνω γιατί ας πούμε στα γιάννενα ή στην αλβανία δεν θα πληρώσει κανείς για κάμπινγκ αφού υπάρχει μεγάλος ιδιωτικός χώρος και εδώ και εκεί τώρα ψαχνω άκρες για μαυροβούνιο.ήδη παίζει ένα μέρος αλλά όχι κοντά στην θάλασσα ...βέβαια εκεί υπάρχουν και φιλοι της μοτοσυκλετιστικής λέσχης που μπορούν να βοηθήσουν όρεξη για χιλιόμετρο να υπάρχει και βενζίνες... και με αφορμή το οικονομικό του ταξιδιού θα κάνουμε κάποια στιγμή ένα πλήρη κοστολόγιο,αφού όμως πρώτα γνωρίζουμε και πόσοι θα ακολουθήσουν και με τον όποιο τρόπο*. θα γίνει και ξεχωριστό θέμα για τις συμμετοχές και μόνο. * = δεν θα αφήσουμε αυτήν την καταραμένη κρίση να μας βάλει το κεφάλι κάτω.απο την στιγμή που θα γίνει αυτή η εκδρομή και θα φάμε το τρέξιμο της προετοιμασίας,το βλέπουμε το θέμα απο όλες τις πλευρές και τις ορέξεις.τόσους ρομαντικούς εχουμε εδώ μέσα stay tuned! |
|
|||
|
|||
Ok με κάλυψες με το θέμα μάρκας!!!
Τώρα εν αναμονή του πλάνου το ταξιδιού μιας και θα είναι από τα πρώτα μου!! |
|
|||
|
|||
ενα ταξιδι εξωτερικου,10-12 ημερων δεν πρεπει να το ξεκινας αν δεν εχεις καβατζα 1500,απο εκει και επειτα στο χερι σου ειναι να το μειωσεις αν μενεις σε καμπινγκ
η βολευεσαι με σαντουιτς μονο, αυτη ειναι η δικια μου αποψη απο τις εμπειριες των ταξιδιων που εχω στην ευρωπη και δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη... εδω μαλιστα ειναι βαλκανια και ειναι φθηνοτερα,απο βαλκανια δεν ξερω, αλλα οταν πηγα Κροατια ηταν τοσο φτηνα που ειπα οτι ειναι το μονο μερος για διακοπες απο τωρα και στο εξης, το μονο μειονεκτημα ηταν οι βροχες... ειχαμε χορταριασει... αλλα ηταν αρχες Ιουνιου, τωρα ομως που μιλαμε για Ιουλιο, δεν πιστευω οτι ειναι τα ιδια(βεβαια περσυ στα Γιαννενα...,ασε καλυτερα...) τι ψαχνεις μωρε, προσπαθησε να εχεις 1500 καβατζα για να εισαι μεσα και για καμια "στραβη", καθοτι μηχανες οδηγαμε...,(αν ηταν βεσπες δεν ειχαμε προβλημα) και αν ξεμεινεις και ειμαστε πολλοι , οπως φαινεται, νηστικο θα σε αφησουμε...? εγω παντως εχω "φτιαχτει" και ονειρευομαι... και με ονειρα μονο βγαινει ο χειμωνας Τσομπανη, την αλλη βδομαδα, μαλλον σουρχομαι, την τριτηκαι την τεταρτη θα ειμαι Γιαννενα θα σου ριξω τηλ για να μαθω ποια μερα μπορουμε να πιουμε καφε (αν δεν εχεις δουλεια) |
|
|||
|
|||
Κανένας από Έβρο Θράκη δεν ψήνεται για το ταξιδάκι να κάνουμε και από δω για Γιάννενα κάνα πλάνο?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και για να θυμιζω που θα παμε επαναφερω τις πρωτες υπεροχες φωτο του ονειρου μας... |
|
|||
|
|||
Το ταξίδι φαίνεται πάρα πολύ ωραίο...και σίγουρα αξίζει. υπάρχει θέμα με τις συμμετοχές??υπάρχει καποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα τουλάχιστον προς το παρόν?γιατί φαντάζομαι τόσα μηχανάκια είναι δύσκολο να γίνει κουμάντο...και ποιος κάνει "κουμάντο"? ερωτήσεις ενός νέο στη φιλοσοφία του forum....
εννοειται οτι ρωταω γιατί με ενδιαφερει και το θεμα |
|
|||
|
|||
Ναι ρε tsompani φτιάξε μας λίγο!Βάλε συμετοχές να ξέρουμε περίπου κ κάνα πλάνο να ξεκινήσουμε να κάνουμε!!!
|
|
|||
|
|||
Άντε βρε Κώστα να έχουμε ένα μπούσουλα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 719 | 10-06-2013 16:38 |
To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !! | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 474 | 30-01-2012 21:10 |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 123 | 29-09-2010 14:53 |