|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόστιμο για κράνος;
Απόσπασμα:
Αφου ειχες την τυχη κ τα εζησες απο πρωτο χερι ολα αυτα φιλε μου,εσυ ξερεις πιστευω ποσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ειναι αυτο το θεμα...Πιστευω ακραδαντα οτι αν υπηρχε σωστη εκπαιδευση,αυτοι που δεν θα φορουσαν κρανος θα ηταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παρόλαυτα δεν μπόρεσα να δώσω ικανοποιητική εξήγηση στον 9χρονο γιό μου, όταν σε φανάρι δίπλα σε "Ζητάδες" σταμάτησαν 3-4 ξεκράνωτοι, ξεκίνησαν όλοι μαζί στο πράσινο χωρίς να τρέχει τίποτα και ο μικρός με ρώτησε γιατί δεν τους σταμάτησαν. |
|
|||
|
|||
Ειπα κάτι τέτοιο, το έγραψα κάπου, μην υπερβάλλουμε. Απλά διαφωνώ με κάθε είδους διαπόμπευση.
Last edited by aeriko; 17-10-2013 at 22:13. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Του απανταω λοιπον κ εγω "με ρωτησε αν ειστε ΒΛΑΚΕΣ που περασατε με κοκκινο!!" Αλληλοκοιταχτηκαν κ απλα...εφυγαν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η διαφωνια σου σεβαστη ΑΠΟΛΥΤΑ εννοειται! |
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά, πάντα όρθιος και προσοχή, είτε έχουμε είτε δεν έχουμε προτεραιότητα.
|
|
|||
|
|||
Ναι εννοειται...Ημουν μικρος (19 χρονων)κ αφελης τοτε!Πιστευα οτι με το πρασινο περναμε χωρις να ελενξουμε πρωτα!!Ομως οτι δεν σε σκοτωνει,σε κανει πιο δυνατο!!
|
|
||||
|
||||
Εδώ πρέπει να έχουμε κάποιον με φουλ παιδεία ... αφού "καπελώνει" και τον σκύλο του ...
Αλλά τον εαυτό του ... όχι ... Ποιός ξέρει τί να λέει ??? .... ουουουουφφφφφφ ... με ξεκουκούλωσε κ είχα σκάσει ...
|