|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 2 40 Μια μικρή διόρθωση, ο EOD-K9 ήταν δυό φορές.... το πρόσθεσα σε μένα όλα OK τωρα...! |
|
|||
|
|||
Αν παίζει να πάρω και ένα παραπάνω, δεν με χαλάει καθόλου (απ'αυτά που μετρήθηκαν λάθος ). Αυτές οι φούσκες είναι σαν να παίρνεις φίλτρα λαδιού. Αλλαγή με κάθε αλλαγή λαδιού....
|
|
|||
|
|||
ρε παιδιά τι τους κάνετε;
|
|
|||
|
|||
Δύο προβλήματα μου έχει βγάλει, εδώ και 4 χρόνια. Το ένα με τους ταχυσυνδέσμους που σχίζονται σαν μαρουλάκια και τη φούσκα που δεν κρατάει πάνω από χρόνο. Τους ταχυσυνδέσμους τους άλλαξα με μεταλικούς (80 Δολλάρια ΗΠΑ, περίπου 56 Ευρώ)!
Τώρα ήρθε η ώρα της φούσκας... (Από φούσκες ξέρουμε εμείς οι Έλληνες) Last edited by FishTarGer; 28-05-2011 at 16:29. |
|
|||
|
|||
...? Εμένα γιατί τίποτα από τα δυο δεν μου έπαθε τίποτα εδώ και 5 χρόνια; Γι' αυτό ρωτάω τι τους κάνετε.
Enduro κάθε βδομάδα; |
|
|||
|
|||
θα ηθελα και εγω 2 αν γινεται
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή η μαμά δεν χορηγεί το λάστιχο μόνο, αλλά όλο το ball joint με αρκετά ευρώ και δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω τέτοια κόστη, έχω προσωρινά βάλει από Subaru μέχρι να το φτιάξει ο Ευτύχης -τον οποίο γνωρίζω προσωπικά- και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει ωραία δουλειά. Δώσε Ευτύχη... |
|
|||
|
|||
Ναι οκ αλλά υπό ποιες συνθήκες χαλάει το λαστιχάκι αυτό;
Και καλά οι ταχυσύνδεσμοι πως; Δηλ. τι παθαίνουν; Που τα παρκάρετε... υποθαλάσια; |
|
|||
|
|||
Σε κλειστό Garage την παρκάρω.
Last edited by FishTarGer; 30-05-2011 at 02:43. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Enduro δεν την πάω συχνά. Μήπως εσύ δεν την κάνεις .... απολύτως τίποτα? Όσον αφορά στους ταχυσυνδέσμους, από λαδικό service 15Κ την παρέλαβα και μύριζε βενζίνη έντονα. Επιστρέφω συνεργείο και μου άλλαξαν το λαστιχάκι του ταχυσυνδέσμου. Διάγνωση? Αστοχία υλικού (μετά από 15.000 χιλ?) Μετά κανά χρόνο, downtown Athens, νοιώθω βρεγμένο το αριστερό μπατζάκι και έντονη μυρωδιά βενζίνης. Καλά που κανενός χριαστιανού δεν είχε τελειώσει το τσιγάρο να το πετάξει απ'το παράθυρο του αυτοκινήτο και να γίνει το Κούγκι. Πλησιέστερο συνεργείο:Βαγιανέλης. Διάγνωση: Σχισμένος όλος ο ταχυσύνδεσμος στα 2. Ή εγώ είμαι άτυχος, ή εσύ τυχερός. Έχε τον νού σου όμως γιατί την έχω ακούσει και από άλλους την ιστορία. Last edited by FishTarGer; 30-05-2011 at 02:46. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |