|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
Απόσπασμα:
Ας περιμενουμε λιγο και βλεπουμε. Εγω παντως δεν θελω ν ακυρωθει κι ας μην ερθω. Και μαλλον δεν θ ακυρωθει. |
|
|||
|
|||
ισα ισα θα χει και παραπανω συμμετοχες!
|
|
|||
|
|||
Το ξερα οτι περιμενεις ποτε θα δωσω ακυρο για μενα για να δηλωσεις συμμετοχη!!!! |
|
|||
|
|||
Ηλία βάλε το μεταχειρισμένο για να πας την κυριακή..
και όταν έρθει το καινούργιο..το βάζεις και ξαναπάς την άλλη βδομάδα.. |
|
|||
|
|||
Δυστηχως ακυρο για μενα.
Δεν βρηκα λαστιχο. Παντως αν πατε θα ερθω μαζι σας μεχρι το σημειο εισοδου σας ετσι για τη βολτα. |
|
|||
|
|||
Παιδια δυστυχως δεν γινεται να το φτιαξω προσωρινα.
Επειδη ομως δεν μ αρεσει ν ακυρωνω και να κρεμαω την ομαδα,θα ερθω και οτι γινει. Απλα θα πρεπει να μ ανεχτειτε γιατι μπορει να πρεπει να σταματαω για συμπληρωμα λαδιου. Τα λεμε την κυριακη λοιπον,9πμ στα McDonalds |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε ρε μάγκες!
Πολύ σας χαίρομαι και σας ζηλεύω, λίγο... αλλά είχα υποσχεθεί στα κορίτσια μου (μαμά και κόρη) εκδρομούλα ... Να περάσετε καλά και να προσέχετε, αν και θα σας προσέχει ο Δαναός έτσι κι αλλιώς ... |
|
|||
|
|||
Καλή βόλτα φιλαράκια !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Για να μην ξεχνιομαστε ε;
Τα λεμε αυριο στις 9πμ στα McDonalds. Φερτε μαζι σας τα βασικα εργαλεια της μηχανης σας. Απο κει θ αγορασουμε κανεν τοστ/σαντουιτς, νερο,χυμους, κλπ. Και φυσικα το πιο σημαντικο αξεσουαρ ειναι...; Χαρτι υγειας!!!! Η φυση αλλωστε ανοιγει την ορεξη και την... σουφρα!!!! Εγω βεβαια θα φερω κανενα μπετονι λαδι συμπλεκτη μαζι μου!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαρτί υγείας να είναι γκοφρέ? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |