|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW και σπασμενο μοτερ.......
Σου ευχομαι καλοταξιδο και αλεξισφαιρο αυτη τη φορα!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οντως...........ο παλιος γερμανος δυστυχως εχει πεθανει....γιατι μηπως το volks..group-opel πανε πισω? τους ιταλους κοροιδευουν αλλα εχουν γινει χειροτεροι!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι νομίζω ότι το θέμα αξιοπιστίας είναι γενικότερο κακό. Και νομίζω ότι είναι απο απόφαση. Είτε για αύξηση πωλήσεων ανταλλακτικών/επισκευών, είτε για μείωση κόστους παραγωγής είτε και για τα δύο...
|
|
|||
|
|||
τι εννοει ο ποιητης με αυτο??
|
|
|||
|
|||
Ο ποιητής εννοεί ότι τα προβληματα αξιοπιστίας εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο σε καινουργιες κατασκευές, σε οποιαδήποτε μορφή-μάρκα, είτε αυτο λέγεται όχημα, είτε μηχάνημα, είτε οτιδήποτε. Δεν έχουν καμμία σχέση οι παλιές γερές κατασκευές έστω και μια 10ετία πριν, με τις σημερινές.
Βάλε το ότι πουσάρουν την τεχνολογία, βάλε τα τεράστια κόστη R&D, σχεδίασης, παραγωγής κλπ, βάλε της ανάγκη μείωσης κόστους και καταφυγής σε "φτηνές" περιοχες βλ. Κίνα κλπ. Βάλε το outsourcing σε επιμέρους κομμάτια ενός οχήματος. Ολα αυτά γίνονται με σκοπό την μείωση κόστους. Απο την άλλη, η τιμή πώλησης ενός ανταλλακτικού είναι υπερδεκαπλάσια του πραγματικού κόστους παραγωγής. (προσπάθησε να φτιάξεις μια μοτοσυκλέττα αγοράζοντας ανταλλακτικά - θα περάσεις τα 100 χιλιάρικα) Αυτό λοιπόν ζυγίζεται σε κόστος prestige-αξιοπιστίας σε σχέση με την απώλεια πωλήσεων ανταλλακτικών και είναι πιθανόν να μειώνεται η αξιοπιστία για να αυξηθούν οι πωλήσεις. Αυτό λοιπόν - η μείωση της αξιοπιστίας - φήμης ενώ μεν επιρρεάζει αρνητικά το prestige, αντισταθμίζεται ως ένα βαθμό , απο το ολο trend της αγοράς. (Ολοι το ίδιο κάνουν) Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου διότι δεν εκφράζομαι και πολύ καλα Last edited by gepol; 10-02-2011 at 09:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα μια ερωτηση, πως οι Γιαπωνεζοι και οι Κορεατες βγαζουν γενικως πιο αξιοπιστες κατασκευες απο τους ευρωπαιους??? Διοτι με 6 και 7 χρονια εγγυηση που δινουν δεν πονταρουν στην αυξημενη, θεωρητικα, αξιοπιστια των προιοντων τους? Θα μου πεις τα 6,7 χρονια δεν τα δινει το εργοστασιο αλλα οι ντοπιες αντιπροσωπειες μεσω ασφαλιστικων προγραμματων, αλλα αν η αξιοπιστια δεν ηταν δεδομενη οι ασφαλιστικες εταιρειες θα το δεχοντουσαν? Διοτι απο οσο ξερω, παλιοτερα, πηγαν απο δυο μεγαλες αυτοκινητο-αντιπροσωποι στην Ελλαδα (μια γαλλικη και μια Γερμανικη) να κανουν κατι τετοιο αλλα δεν βρηκαν ασφαλιστικο οργανισμο, ελληνικο ¨η διεθνη, που να τους καλυψει! |
|
|||
|
|||
Εαν η αξιοπιστία των προιόντων ήταν του ιδίου επιπέδου με αυτήν της περασμένης 30ετιας τότε η Ευρώπη θα ήταν ήπειρος ανέργων.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταλλασεται μπαρα μοτερ 1150gs | John1150 | Ζήτηση | 4 | 29-11-2010 13:39 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Το καλύτερο μοτερ για σουβλα | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 03-05-2010 18:44 |