|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tenere 1200 - Η αντίπαλος της GS ???
εκτος απο ζεμπρε, μηπως βγενει και σε λεοπαρδαλε?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγω δεν μιλησα για to varadero.........εδω συζηταμε για το αν ειναι καλυτερο το νεο tenere απο το gs......μην μπερδευεσαι!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και δεν διαχωριζω τους μοτοσυκλετιστες με την μαρκα, απλα νομιζω οτι πρεπει να σεβομαστε την επιλογη του οποιουδηποτε, και οπου διαφωνουμε να το κανουμε πολιτισμενα. |
|
|||
|
|||
πρώτο συγκριτικό μεταξυ gs 1200 και tenere 1200 δυστηχως στα γαλλικα
BMW R1200GS vs Yamaha XT1200Z : Explication au sommet - Moto Station |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Νομίζω αρκεί να δει κανείς τα τελικά συγκριτικά αποτελέσματα:
Capture.JPG Η Yamaha έχει δρόμο να κάνει μέχρι να ξεπεράσει τη BMW.. |
|
|||
|
|||
την μηχανη την ειδα επιτελους χτες απο κοντα,βραδυ περνωντας απο μια αντιπροσωπεια εδω.
οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες... δεν ξερω αν στο θεμα επιδοσεις ειναι η οχι καλυτερο απο το bmw,ξερω ομως οτι απο κοντα ειναι απλα πανεμορφο σε αυτο το φοβερο μπλε χρωματακι.και σιγουρα απο μοτερ ευελπιστω οτι θα ειναι αξιοπιστο,απο διαφορικο δεν ξερω καθως θα πρεπει πρωτα να περπατησει και λιγο στην αγορα. η αληθεια ειναι ομως οτι αν βαλω διπλα του ενα gs απλο θα δω πολλες ομοιοτητες,γιατι οντως εχει. φαινεται καλη κατασκευη και στιβαρο. με μια μεγαλυτερη ζελατινα,μπαρες και προβολακια θα ειναι σιγουρα ενας αριστος ταξιδευτης. μπροστα μονο ειναι ισως λιγο κενο.λογω του οτι εχω συνηθισει την μυτουλα της καλης μου. απο οσα κυκλοφορουν παντως στην αγορα αυτη την στιγμη αν δεν ειχα το gs σιγουρα θα ηταν η επομενη μου επιλογη. στο θεμα επιδοσεων δεν ξερω μονο τι λεει μιας και οι γνωμες ειναι πολλες και μπερδευεσαι.αλλοι το βγαζουν κατωτερο του gs,αλλοι παλι μιλανε για μια αρκετα γρηγορη μηχανη παρα τον ογκο της που κατα την γνωμη μου εμενα μου φανηκε μια χαρα. δεν ξερω αν με την υπαρχων τιμη τι θα κανει στο θεμα της αγορας,παντως με μια λιγο πιο δελεαστικη τιμη σιγουρα θα ειχε ακομα περισσοτερους οπαδους.οσο να ναι στα 16 χιλιαρικα ειναι λιγο τσιμπημενη ως προς την αποψη οτι ζει στην σκια του gs που καποιους σιγουρα θα φρεναρει και θα προτιμησουν την βαυαρικη εταιρεια. αν ειχε γυρω στα 14.500 θα ηταν top και πολυ ανταγωνιστικη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγνωμη πως ειπατε 16000 € . Δεν χρειαζεται να διαβασω τιποτα αλλο . (Η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα απο το τελος προς τα πισω ...) Εδω λεμε ο ανταγωνισμος να ριξει τις τιμες και ετσι οπως παμε βλεπω την BMW να τις ανεβαζει για να φτασει την Tenere . Ρε που φτασαμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 28-07-2010 at 20:45. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |
Η Ρόμα αντίπαλος του Παναθηναϊκού!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 19-12-2009 21:40 |
Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 22-10-2009 12:41 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |